Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne a szexet kiiktatni az életemből, egyáltalán lehetséges ez? Túl sok energiát, koncentrációt elvesz.
Látom már hogy ugyse lesz barátnőm sohase,már elmúltam 30 éves,túl nagyok az igényeim, egyszerüen lehetetlenség így hogy legyen. Esetleg prostituáltakhoz mehetek, azt meg nem akarom mindig, mert csak pénzkidobás.
Konyhás elhízott Marika nénik, csúnyalányok, meg 20 évvel idősebbek meg nem kellenek.
"túl nagyok az igényeim, egyszerüen lehetetlenség így hogy legyen."
Ezzel nincs baj, mindenkinek lehetnek elvárásai ha tudják hozni azt a szintet, ellenkező esetben tenni kell a célokért, jelen esetben egy csinos nőért kell(ene) küzdeni, de ugye lusta van időt, energiát és pénz fektetni a dologban. Ha megfelelően étkeznél, törődnél a külsőddel-belsőddel, nem lennél ilyen negatív mint sokan mások akkor már rég boldog kapcsolatban élnél te is kérdező és sokan mások akik még itt hisztiznek! Csúnya ember nincs csak piszok lusta! Aki lusta az ne sírjon hogy nincs párja!
11-es azért erre rácáfolnék, hogy csúnya ember nincs csak piszok lusta. Ha ilyen egyszerű lenne a világ, akkor bárkiből Arnold Swarzenegger lehetne, ha akarná, vagy Brad Pitt, de tudjuk hogy nem így van.
Lehet persze sportolni, testet építeni, szép márkás ruhákban járni, sokmindent lehet, de egyet nem megváltoztatni a genetikát. Egyébként szerintem nem vagyok csúnya, csak egyszerüen nem azokra bukok, akikre kéne, vagy akik rám. Sokszor gondolkoztam már ezen, hogy miért van így, választ még nem kaptam. Tudod már belefáradtam az agyalásba, sokmindenen keresztül mentem vagy lesz egyszer valakim vagy nem már nem érdekel. Sok férfit például nem is érdekel annyira, lyuk-lyuk aztán kész. Nekem ez egyszerüen nem megy, lehet ha minden második lánynál bepróbálkoznék, lenne párom, de ez nem én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!