Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom ezen a legegyszerűbben túltenni magam?
A legjobb lány barátommal egy idő után kiderült, hogy nagyon bejövünk egymásnak, viszon neki már több éves párkapcsolata van és el is van jegyezve.
Megbeszéltük, hogy mint barát nem szeretnénk egymást elveszíteni, mert nagyon jóban vagyunk, viszont nem szeretnénk egymásba szeretni.
Próbálom magam ehhez tartani is, de egyre jobban azt érzem, hogyszerelmes vagyok belé, pedig ez nagyon nem helyes és tudom, hogy nem is lehetne eséllyem hiszen megbeszéltük.
Viszont nem akar ez az érzés elmúlni, inkább csak egyre rosszabb.
A viselkedéséből is az jön le, hogy ő is hasonló érzésektől szenved.
Annyi, hogy egyre többször emlegeti fel a párját elöttem (eddig ezt sem csinálta), viszont sokat panaszkodik is miatta.
Én próbálom vígasztalni, jó kedvre deríteni, meg is kaptam érte, hogy én vagyok a világon a legjobb barát stb.
Azt érzem, hogy érzelmielg teljesen összezavarodtam és az lenne a legegyszerűbb, haezt az egészet elengedném, de egyszerűen nem megy :/
Valaki aki hasonlóhelyzetben volt már, tudna segíteni, tanácsot adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!