Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudjuk megbeszélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudjuk megbeszélni a gondjainkat egymással?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkoztam azon, hogy miért van az úgy, hogy az ember egy rokonnal, baráttal, munkatárssal, sokszor sokkal nyíltabban, részletesebben, őszintébben tud beszélni a párkapcsolati gondjairól, mint a saját párjával? Ilyen például mondjuk egy harmadik megjelenése a kapcsolatban (akár legyen az csak érzelmi). Hamarabb tud róla az ember beszélni valaki másnak, mint a saját párjának, pedig kettőjüknek kell ezt megoldani, nem annak aki ebbe bele lett avatva. Szerintetek mi lehet ennek az oka? Miért nem működik az őszinteség a párkapcsolatokba?
2022. márc. 25. 13:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"És ha megjelenik egy harmadik mondjuk... Miért van az, hogy már mindenki tud róla"

Hát ezt mondjuk én se bírom felfogni, hogy épeszű ember miért veri ezt nagydobra.... Ha nekem annyira bejönne valaki aki nem a párom, akkor eszem ágában nem lenne ezt elkotyogni boldog-boldogtalannak, vagy kockáztatva a lebukást vagy pedig hazudozásra kényszerítve az ismerőseimet.

2022. márc. 25. 13:28
 12/15 anonim ***** válasza:

8 nem akarom a masikat feleslegesen megbantani. Őt bántja ha az exem körül forgok (ahogy engek is bántana ha ő az exéről témázna nekem)

Tokmindegy hogy hót' ártatlanul ugrott e be nekem az ex vagy nem, a masikban ez csak felesleges frusztráciokat görcsöket szülne. Aztán vitatkozhatnánk a semmin.

2022. márc. 25. 13:30
 13/15 A kérdező kommentje:
Amikor megismerkedünk valakivel ugyebár az az elsődleges elvárásunk, hogy őszinte legyen. Aztán végül ez mégsem működik, hiszen az őszinteséggel fájdalmat, megbánást okozhatnak nekünk, illetve okozhatunk másoknak.
2022. márc. 25. 13:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Azért, mert félnek az emberek,hogy ez a kapcsolatuk rovására megy. Nem akarnak szakítani, eldobni a biztosan a bizonytalanért. Nekem ha a párom bejelentené, hogy megcsalt, teljesen mindegy hogy érzelmi vagy nem, akkor azonnal szakítanék. Tehát itt nem lenne mit megbeszélni.
2022. márc. 25. 13:48
 15/15 anonim ***** válasza:

13 az elfogultságra még torvényben is figyelnek.

Pl nem itelkezhet bíro pl rokona ellen. Meg stb

2022. márc. 25. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!