Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! A legjobb barátnők mindent megbeszélnek egymással?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, részletek privátban.2020. szept. 17. 19:13
1/7 anonim válasza:
Változó. Én szinte mindent megbeszélek az enyémmel, sokkal szorosabb a kapcsolatunk, mint a saját testvéreinkkel. Azt nem beszéljük meg, ha egymás háta mögött meglepetést szervezünk :)
3/7 anonim válasza:
A dolgok 99,9%át. Pasiügyben mindent.
4/7 anonim válasza:
Én is kb mindent... Az egyetlen kivétel a szexuális életem, nekem az túl intim ahhoz hogy a páromon kívül mással is beszéljek róla
5/7 anonim válasza:
Nem tudok hirtelen olyanra gondolni, amit ne beszélnék meg vele. De saccra azt mondom, a dolgok 98%át biztos.
6/7 anonim válasza:
Mi is elég sok dolgot megbeszélünk, de van, amihez csak az utóbbi hónapokban mélyült el eléggé a barátságunk. Nem tudom, leszünk-e olyan viszonyban, hogy gátlások nélkül bármit kivesézhessünk, de majd meglátjuk
7/7 anonim válasza:
én mindent megbeszélek vele ő vett rá hogy megcsókoljam azt a fiút akit szeretek és van amikor barátságból megverjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!