Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az alábbi két kapcsolattípusról?

Figyelt kérdés
Van ugye az a kapcsolat, ami ismerkedéssel kezdődik: megismerjük egymást, telefonszámot cserélünk, találkozgatunk, és majd valamikor, ha már jól megismertük egymást és tudjuk hogy összeillünk, akkor fekszünk le egymással először. Lehet ez egy hónap, három hónap, fél év vagy akár egy év is. Van a másik kapcsolat, ami úgy indul, hogy megismerjük egymást, rögtön az ágyban kötünk ki, és utána rájövünk, hogy amúgy az életben semmi közös nincs bennünk. Legalábbis ezek a kapcsolatok ritkán tartanak pár hónapnál vagy évnél tovább. Nektek melyikről mi a véleményetek? Vagy a második az nem is nevezhető kapcsolatnak, csupán egy hosszúra nyúlt futókaland? :)

2022. márc. 23. 11:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szerintem manapság kevés az olyan kapcsolat, aminek ne a szex lenne az alapja. Minden most kell, gyorsan kell. Nekem ez azért felfoghatatlan, mert egy idegennel tiszta görcs lennék szex közben, nem az, hogy elengedni nem tudnám magam, hanem csak tűrném és várnám, hogy minél hamarabb legyen vége.

De amúgy nagyon szeretnék ilyen "egyéjszakás" ember lenni. Azt hittem, idővel mindenki az lesz, így én is. Így nagyon nehéz párt találni.

2022. márc. 23. 13:30
 12/20 anonim ***** válasza:
88%

"Legalábbis ezek a kapcsolatok ritkán tartanak pár hónapnál vagy évnél tovább."

Ez egyáltalán nem igaz. Illetve ha pár évig kitart, akkor a szakításnak már semmi köze ahhoz, hogyan ismerkedtek meg.

Másrészt valakit igazán nem pár hónap járás után lehet megismerni, hanem amikor együtt élünk és problémákat kell megoldani.

2022. márc. 23. 13:57
 13/20 anonim ***** válasza:
87%

Nem lehet egyértelműen megállapítani, hogy két ember összeillik-e vagy sem, amíg le nem fekszenek egymással. Mert a kapcsolat szerves része a szex, ha az nem működik, lehet bármekkora a lamúr...

Felnőtt embereknél szerintem max egy hónap az ismerkedős, szexmentes szakasz.

A többiek a tini kategóriába tartoznak.

39N

2022. márc. 23. 14:39
 14/20 anonim ***** válasza:
19%
A kuki jól mozog-e a punciban, ez a kapcsolatok, családok alapja. 👌🏻
2022. márc. 23. 15:05
 15/20 anonim ***** válasza:
73%
Az első jobban tetszik, de ha nagyon érezném a vonzalmat és tudnám hogy jó lánnyal vagyok, akkor a másodikban is belemennék. Engem zavart, amikor kiderült egy lányról akivel lefeküdtem hogy nem illünk össze. Így rossz volt visszagondolni a szexuális élményre, hogy én egyáltalán hozzá értem ahhoz akit megismertem sokkal közelebbről és már taszít.
2022. márc. 23. 16:03
 16/20 pckokoka ***** válasza:
Szerintem erre nincs szabály, nincs jó rossz opció. Megismersz valakit, első pillanatban kiderül hogy van kémia vagy nincs. Találkoztok és úgy is alakul minden ahogy kell. Ha nekem nagyon tetszik egy nő akkor tudok rá várni, bár nem hónapokat. Az sok mindent elárul, gátlásos, nem fontos neki az intimitás stb, nekem az. Utóbbi kapcsolatomban (29/F) 3 randin csattant el először csók, én már a másodiknál akartam ő nem. Első szeretkezés is picit hosszan időre nyúlt el, pár hét, de nekem komolyan tetszett ez így. Mint annak idején :) Jó volt várni és kicsit abrandozni
2022. márc. 23. 16:31
 17/20 A kérdező kommentje:

13

Hát igen, de fordítva is lehet: a szex jó, de pl problémamegoldás már nem megy mert teljesen másként gondolkodtok, nem tudtok kommunikálni, más a szeretetnyelvetek, stb. Akkor mi van?

2022. márc. 23. 17:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a szexen könnyebb változtatni, mint a személyiségen, de azért sok a szar kapcsolat, mert a párod nem egy ember, akit ismersz, hanem egy ember, akit láttál pucéran. Ezért van ennyi "nem tudom, hogy mondjam el" párkapcsolat.
2022. márc. 23. 18:13
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nagyon esetfüggő, mindkét esetben lehet egy hosszútávú kapcsolat belőle. Én alapvetően annak a híve vagyok, hogy várjunk a szexszel, először ismerjuk meg egymást, hiszen egy párkapcsolatban a szex mellett nagyon fontos, hogy közös céljaink legyenek. Sok mindent meg kell tudni egy kapcsolat előtt egy emberről, hogy később ne érjen meglepetés.

De olyan is előfordulhat, hogy már az első alkalommal olyan erős a kémia es az összhang, hogy nem lehet ellenállni es lehet belőle egy hosszútávú kapcsolat. Én ilyet meg első randin nem éreztem, úgyhogy nem fekszem le velük korán.

2022. márc. 23. 18:56
 20/20 anonim ***** válasza:

"Hát igen, de fordítva is lehet: a szex jó, de pl problémamegoldás már nem megy mert teljesen másként gondolkodtok, nem tudtok kommunikálni, más a szeretetnyelvetek, stb. Akkor mi van?"

Olyankor a szakítás van, nem értem, miért kell ezt a dolgot túlmisztifikálni. Ismerkedsz egy hónapig, azalatt a legtöbb dolog körvonalazódik, aztán lefekszetek, és az ismerkedés párhuzamosan fut: a lelki és a testi ismerkedés. Ha nem megy, elköszönünk. Teljesen felesleges ideológiát gyártani.

39N

2022. márc. 24. 08:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!