Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az már a férfi felvilágosodásra utalna, ha elterjedne, hogy mostantól a férfiak nem hajlandóak letérdelni a barátnőjük előtt lánykéréskor?
Figyelt kérdés
2022. márc. 20. 12:40
22/25 anonim válasza:
Nem ettől lesz jobb,de rosszabb se.Normális párkapcsolatban nem megalázó leterdelni a másik elé.Ha olyan kedvem van megteszem.Nem is értem amikor olyan dolgokat látnak bele,ami nincs is.
23/25 anonim válasza:
Személyes vélemény csak, bár így is le lesz pontozva, de szerintem szopni megalázó. De már magyarázkodsz, hogy ja, hát hö, az más.
Egymást fhaszszopó ghecinek hívjátok, de mi szopjunk és nyeljünk. Ehhez képest a lánykérés...
24/25 anonim válasza:
Az még nem. Majd ha örömkönnyekbe törsz ki, miután a barátnőd megkérte a kezed, akkor már büszke lehetsz magadra :D
25/25 anonim válasza:
#18: 17-es vagyok. Nem biztosíték a térdelés semmire, éppen ez volt a mondandóm lényege. Mit ér a nagy romantikus(nak tűnő) gesztus, ha később éppen azokat az értékeket tiporják sárba, amiket eredetileg szimbolizálni lett volna hivatott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!