Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretne ez a férfi?
Van egy munkatársam, aki az első pillanattól kezdve nagyon tetszik nekem, de természetesen -mivel mindketten kapcsolatban élünk- eddig titokban tartottam, nem szerettem volna ebből bajt.
A srác azonban időnként, sőt egyre gyakrabban olyan, mintha flörtölne velem. Hosszan néz, dicséri a külsőm, egy-egy gyanús mondatot is elejtett, ami arra utal, mintha vonzódna hozzám. Érzelmileg egyre nehezebben bírom ezt a dolgot, kötődöm hozzá, hiányzik, amikor nincs mellettem. Észrevettem viszont, hogy időnként más nőknek is teszi a szépet…:( amire féltékeny vagyok.
Mit akarhat vajon? Nekem amúgy jó a kapcsolatom a párommal, nagyon régóta élünk együtt, ezért is aggódom a helyzet miatt. Felkavar és nem tudok mit tenni ellene.. eddig ellenálltam..
Basz-ni.
Szótagolom, h felfogd.
TL;DR
de szerintem is kurjantani a kis púzódat
csak az n betűs szót le ne írja senki
nő
hupsz, ezt még engedi xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!