Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szeretne ez a férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szeretne ez a férfi?

Figyelt kérdés

Van egy munkatársam, aki az első pillanattól kezdve nagyon tetszik nekem, de természetesen -mivel mindketten kapcsolatban élünk- eddig titokban tartottam, nem szerettem volna ebből bajt.

A srác azonban időnként, sőt egyre gyakrabban olyan, mintha flörtölne velem. Hosszan néz, dicséri a külsőm, egy-egy gyanús mondatot is elejtett, ami arra utal, mintha vonzódna hozzám. Érzelmileg egyre nehezebben bírom ezt a dolgot, kötődöm hozzá, hiányzik, amikor nincs mellettem. Észrevettem viszont, hogy időnként más nőknek is teszi a szépet…:( amire féltékeny vagyok.

Mit akarhat vajon? Nekem amúgy jó a kapcsolatom a párommal, nagyon régóta élünk együtt, ezért is aggódom a helyzet miatt. Felkavar és nem tudok mit tenni ellene.. eddig ellenálltam..

2022. márc. 18. 21:08
1 2
 1/13 Noren1989 ***** válasza:
84%

Basz-ni.

Szótagolom, h felfogd.

2022. márc. 18. 21:09
 2/13 anonim ***** válasza:
67%
Baszni.
2022. márc. 18. 21:09
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
Ezt a szót átengedi a gyakori.
2022. márc. 18. 21:10
 4/13 anonim ***** válasza:
37%

TL;DR

de szerintem is kurjantani a kis púzódat

2022. márc. 18. 21:25
 5/13 anonim ***** válasza:
64%
De jó köszi Meta, agyfaszt kapok a cenzúrától. Kicsit alakítok a szókincsemen és sima ügy lesz. Baszni. Uhhh dejóérzés ezt leírni.
2022. márc. 18. 21:51
 6/13 anonim ***** válasza:
66%

csak az n betűs szót le ne írja senki

hupsz, ezt még engedi xd

2022. márc. 18. 22:07
 7/13 A kérdező kommentje:
Megköszönném, ha nem trollkodnátok tele a kérdésemet!
2022. márc. 18. 22:12
 8/13 anonim ***** válasza:
BASZ-NI A-KAR
2022. márc. 18. 22:51
 9/13 XX.XX válasza:
58%
baszni jó, mi vele a gond???
2022. márc. 19. 00:13
 10/13 anonim ***** válasza:
41%
Józanul kell gondolkodni. Nekem nincs senkim és van egy kolléganő aki a párjával dolgozik az adott munkahelyen. Való igaz, hogy szimpatikus, szeretem az életvidám a nőket a kisugárzását, a munkához való hozzáállását. SZóval látszik rajta, hogy nem életunt, hanem vidám és keményen dolgozik, tehát még lehet is belőle majd valami. Ez tetszik. Ezekre a nőkre mondom, hogy ez igen és szemrevaló is ráadásul. Viszont! Eszem ágában sincs egy boldog kapcsolatot tönkretenni. Látszólag boldog kapcsolatban él. A munkahelyen ez nem látszik, de ahogy mesél a kapcsolatáról, hogy ide és odamennek (közös programok), szóval ahogy mesélte a szememben felért egy majdnem házas élettel. Én inkább segíteném őket, mint tönkretenném, mégha szimpatikus is nekem a lány. A srácot például elláttam anyagi jellegű tanácsokkal, amik nálam beváltak. Egyébként sem kötelezném el magam a közeljövőben, mert életem álma megvalósul. Végre lakáshoz jutottam és egy "idegen" egy "kolonc" jelenleg nem hiányzik.
2022. márc. 19. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!