Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez a lány már biztos nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a lány már biztos nem szeretne?

Figyelt kérdés

Ha esetleg összejönne ezzel a lánnyal akkor már nem tudna igazán szeretni? Tetszettünk egymásnak, de ő nem várt rám sokat, ahogy jött egy jobb fiú vele jött össze. Nekem mivel még sosem volt barátnőm, így lassabban haladok. Ő erre nem várt. Abból gondolom hogy nem szeretne, mert amikor a másik fiúval jött össze nem érdekelte hogy szomorú vagyok, próbáltam vele felvenni a kpcsolatot, de nem reagált semmire.

Vagy én golondolom hülyén, mert végülis semmi testi dolog nem volt és normális dolog ha így viselkedik? És normális ha mindig csak akkor keres ha egyedül van, amúgy meg le sem tojik.

2022. márc. 20. 10:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Bakker akadj már le róla! Miért, szerinted az normális, hogy ha van pasija, akkor ettől függetlenül veled folytatja az ismerkedést?

Nyitott feléd, de egész addig csak húztad az agyát, amíg más vitte végül. De akkor már kellett volna. Mikor újra szingli lett, és össze akart jönni veled, te megint úgy kéretted magad, mint egy szűzqurva.

Most meg megint kéne, hogy tojik rád.

Hát jó reggelt!

A következő csajnál döntsd el lehetőleg gyorsan, hogy akarsz-e vele ismerkedni, aztán kapd össze a golyóid és vidd el randizni. Nem vagy te királykisasszony, b+, hogy heteket meg hónapokat várasd a kérőid.

Ne is csodálkozz, ha egyedül maradsz, és minden kiszemelted más viszi.

2022. márc. 20. 11:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az aki folyamatosan írogat ki kérdést erről, vagy mostanában minden fiú elbénázza a lassúságával a csajokat?
2022. márc. 20. 11:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Annyira béna vagy hogy nem csodálom hogy nem téged választott. Akadj már le szerencsétlen lányról, ismerkedj mással.
2022. márc. 20. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!