Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50-es férfiaknál lehet esélye egy 30-as tanárnőnek?
A magánórák alatt már adhatott volna jelzést a pasas, ha érdekelnéd, vagy te neki. Nagy általánosságban nézve lehet esélyed 20 év korkülönbséggel, de hogy az adott pasi akar e kezdeni egy jóval fiatalabb nővel, azt innen mi nem tudjuk eldönteni. Van aki csak a fiatalabbakra bukik, van aki pedig el sem tudja képzelni, hogy egy jóval fiatalabb nővel kezdjen.
Azt neked kell tudni, hogy mit látsz a viselkedésén.
Gondolom szexelni akar. De ha házas, akkor te mit akarsz tőle?
Szeretnél szerető státuszba kerülni? Azt nagyon nem ajánlom!
"és esetleg a férfinak eleve nincs jó házassága."
Megint valaki, aki ismét beszopta a régi bevált dumát. 😀Szinte az összes nős faszi ezzel csajozik.
Értem mit akartál írni, de akinek jó a házassága, az nem csalja meg a párját. Ha már félremegy a pasas, akkor ott tényleg nincs minden rendben.
Ha nem élnek egy háztartásban, akkor miért nem válik el?
Miért írod, hogy esélytelen?
Pont ez a korosztály kapható szexre. Ahogy te is írtad, ezek szerint nálad lenne erre esélye.
Azt nem tudom miért nem válik el, nem is akartam ebbe tapintatlanul belemenni, mert abszolút nem szeretnék semmit tönkretenni, ha él köztük ez a dolog, tényleg csak akkor mernék belemenni, ha már ő is nagyon akarja, illetve tényleg nincs kapcsolata a feleségével...
Hm, kedves 17-es, gondolod? ;) Jó lenne, csak néha azt érzem, hogy ez a korosztály tartja nagyon komolytalannak a náluk fiatalabbakat. (és valamennyire jogosan is, én is mit erkölcstelenkedek :D )
Persze, hogy nincs minden rendben. Anyunak csak egy puncija van, ezt a házasság előtt is illene tudni. Tehát nincsen változatosság.
Ha meg tényleg szar a házasság, akkor váljon el. Egy félrebszás nem oldja meg a problémát véglegesen. Vagy ennyire szuper a kettős élet?
17-es vagyok.
Később leírom neked privátban, az én történetemet (most van egy kis dolgom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!