Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50-es férfiaknál lehet esélye egy 30-as tanárnőnek?
Figyelt kérdés
Ha pl. a magánórák során kicsit összemelegednek, és esetleg a férfinak eleve nincs jó házassága.2022. márc. 19. 06:40
2/24 Noren1989 válasza:
Nincs koràn ezekhez a kamuszagú mesékhez?
3/24 anonim válasza:
Jo hulye lenne a tanárnő ennyi idős emberrel osszejonni es szülni neki
4/24 anonim válasza:
Elég szar ízlésed van, ha hozzádképest vén pasasokkal akarsz kezdeni.
5/24 A kérdező kommentje:
Az meglehet. :) De a szerelem nem válogat sajnos, én se gondoltam volna, hogy valaha így fogok érezni, soha el nem tudtam volna képzelni hasonló korúval sem, és ez nem a korának szól, a személyének szól, most sem a kora tetszik. És még nem volt gold digger comment, de az sem vagyok, nem fogadnék el semmit,csak a szerelmét.
2022. márc. 19. 08:50
6/24 anonim válasza:
Ezt a kérdést már egyszer kiírtad. Azóta elég sok idő eltelt. Nem történt semmi előrelépést ez ügyben? A pasi sem mozdult rád?
7/24 A kérdező kommentje:
Ezt én először írom ki, de láttam hasonló kérdéseket, úgy látszik, sok a szexi 50-es. :)
2022. márc. 19. 09:13
8/24 anonim válasza:
"úgy látszik, sok a szexi 50-es. :)"
Irigyellek, én egyet sem láttam még 47 év alatt.
10/24 A kérdező kommentje:
Azért nem 70+osokról beszélünk, de érdekes látni, hogy sokan 50 után valami vénséges állapotokra gondolnak. :)
És elgondolkodtató, hogy akkor az átlag ez lehet, nem pedig a jól karbantartott, fitt, egészséges 50-es.
2022. márc. 19. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!