Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert bant mikor en nem tettem semmi rosszat? Nem masztam ra nem zaklattam. Raadasul hasonloan erez.
Vonzodok egy ferfihoz. Soha nem zaklattam ezzel sot probaltam titkolni. Megis megsejthette mert nekem tamadt ne is kepzeljek semmit. Mintha barmikor is akar celoztam volna valamire is. Ha talalkozunk mar kerul nem is koszon eszre sem vesz direkt.Aztan most tudtam meg mashonnan, hogy nem is igaz epp ugy erez mint en. Ertem en, hogy kapcsolatban van nem lehet semmi. Nem is akarok en. De miert kell azert bantani mintha akar ramasztam volna.Miert kell szoba sem allni velem. Nem akarok en belemaszni a kapcsolataba.
Meg annyira csodas lett volna legalabb tudni hasonloan erez. Helyette nekem tamadt mikor tudatosan okot nem adtam ra+az erzeseim kolcsonosek.

Valszeg azt adja be mindenkinek a nőjènek is mintha te nyomulnál rá.
Es ezt akarja igazolni, mintha valoban igy lenne.
Hogy a hazugságát alátámassza hihetőnek.

tedd a gondolataidat parkolóra,
fogadd el, hogy ő ilyen, és jobb, hogy most derült ki,
nem vall őszinte emberre a cselekedete..örülj, hogy nem veled van..
próbálj azokra a dolgokra koncentrálni amelyek jó érzéssel töltenek el ezekben a napokban, és urald a gondolataidat, ez most a teendőd...

De az nem jogosítja fel arra, hogy bunkózzon a kérdezővel.
Tisztára általános iskolai színvonal.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!