Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert bant mikor en nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert bant mikor en nem tettem semmi rosszat? Nem masztam ra nem zaklattam. Raadasul hasonloan erez.

Figyelt kérdés

Vonzodok egy ferfihoz. Soha nem zaklattam ezzel sot probaltam titkolni. Megis megsejthette mert nekem tamadt ne is kepzeljek semmit. Mintha barmikor is akar celoztam volna valamire is. Ha talalkozunk mar kerul nem is koszon eszre sem vesz direkt.Aztan most tudtam meg mashonnan, hogy nem is igaz epp ugy erez mint en. Ertem en, hogy kapcsolatban van nem lehet semmi. Nem is akarok en. De miert kell azert bantani mintha akar ramasztam volna.Miert kell szoba sem allni velem. Nem akarok en belemaszni a kapcsolataba.

Meg annyira csodas lett volna legalabb tudni hasonloan erez. Helyette nekem tamadt mikor tudatosan okot nem adtam ra+az erzeseim kolcsonosek.

2022. márc. 17. 08:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Valszeg azt adja be mindenkinek a nőjènek is mintha te nyomulnál rá.

Es ezt akarja igazolni, mintha valoban igy lenne.

Hogy a hazugságát alátámassza hihetőnek.

2022. márc. 17. 08:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

tedd a gondolataidat parkolóra,

fogadd el, hogy ő ilyen, és jobb, hogy most derült ki,

nem vall őszinte emberre a cselekedete..örülj, hogy nem veled van..

próbálj azokra a dolgokra koncentrálni amelyek jó érzéssel töltenek el ezekben a napokban, és urald a gondolataidat, ez most a teendőd...

2022. márc. 17. 08:56
 3/10 anonim ***** válasza:
46%
lehet csak egy alkesz, olyanhoz ne vonzódj .
2022. márc. 17. 10:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Én 2 év után tudtam meg. Nem mástól, tőle. Addig csak azt mondta, hogy jobbat érdemlek, csak szexet akar (de 2 évig a kezemet se fogta meg soha...) Került, mint a tüzet. Aztán 2 év után a képembe vágta, hogy megzavartam és ha elkezdenénk, nem lenne vége soha és csak fájdalom születne belőle...Akkor értettem meg, hogy nekünk nincs jövőnk. Ha ilyen érzésekkel se kellettem neki. Elengedtem. Hozzám már nincs visszaút.
2022. márc. 17. 11:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert lelkiismeret furdalása van. Saját magával nem tud elszámolni. Rád vetíti a saját lelki nyomorát.
2022. ápr. 19. 17:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Mindenképp alacsony érzelmi intelligenciára utal a viselkedése. Örülj, hogy ilyen könnyen kiderült, hogy primitiv szegény.
2022. ápr. 19. 21:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Milyen gyakran futtok össze? Ne foglalkozz vele, eleg primitv egy szemelyiseg lehet…
2022. ápr. 20. 11:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Valahonnan pedig a tudomására jutott, hogy bejön neked. Na már most ha senki nem mondott neki semmit erről akkor valószínűleg akkor is látszik rajtad, ha aktívan nem teszel érte, hogy feltűnő legyen. Azért a tesz beszédből nagyon hamar le lehet olvasni egy ember érzéseit a másik fele, hacsak nem teljesen idióta az ember.
2022. ápr. 20. 13:06
 9/10 anonim ***** válasza:

De az nem jogosítja fel arra, hogy bunkózzon a kérdezővel.

Tisztára általános iskolai színvonal.

2022. ápr. 20. 14:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyszer velem is volt olyan, hogy írtam egy ismerősömnek, aki ráadásul másik földrészen él, már nem tudom mit, erre kaptam egy olyan választ, hogy ne is képzeljek vele semmit, mert ő túl idős hozzám. Természetesen erre sosem reagáltam. Nem tudom honnan veszik ehhez a bátorságot.
2022. ápr. 20. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!