Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak akik hasonlóan gondolko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak akik hasonlóan gondolkoznak mint én vagy tényleg ennyire taszító ez a szakma?

Figyelt kérdés

Nagyon sok kérdés arról szól,hogy mennyire kiábrándító,hogyha egy személy programozóként keresi a kenyerét.

Tényleg ennyire hátrány,hogyha valaki ezzel a szakmával foglalkozik? Ti beletudnátok szeretni egy programozóba?

Vagy úgy vagytok vele mint nagyon sokan,hogy egész nap a gép előtt ülnek és semmit nem lehet velük csinálni hiszen a nap folyamán a legtöbbet a számítógépük előtt ülnek munkából kifolyólag..

Én személy szerint egy programozó barátnőjeként írom ezt a kérdést.És

elég sok programozó haverom van érdekelne a ti véleményetek,hogy bele tudnátok szeretni egy ebben a szakmában dolgozó személybe vagy sem?

2021. júl. 20. 16:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én és a férjem is azok vagyunk :DDDDD mi egymást eléggé bírjuk :DDD
2021. júl. 20. 16:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez mi ez màr?

Szereted a pàrod?

Én egy művèszlèlek ITs vagyok de mindig vevő vagyok egy jó csavargàsra vagy lógàsra 😁

Nem hinnèm, hogy a "programozàsba" szeret bele a màsik , hanem inkább a szemèlyisège, vagy nem ?

Ja és az sem hàtràny, ha nem ez a könnyebb àtugrani mint megkerülni típus a fickó

2021. júl. 20. 16:40
 3/12 anonim ***** válasza:
59%
Nekem apukám programozó, nekem annyira alap ez a szakma, hogy fel sem merült semmi rossz. Főleg úgy, hogy tudom mennyit keres...:D Sokkal jobban mint én és a férjem együttesen.
2021. júl. 20. 16:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az exem is programozó, a párom is. Én nem vagyok infós, mégis a munkaidőm java részét számítógép előtt ülve töltöm, jó hülye indok lenne emiatt elutasítanom valakit :D. A párommal együtt kockulunk, de el is szoktunk járkálni itthonról, vannak programjaink, bár egyikünk sem az a nagy eljárkálós. Nekem előny, hogy hasonló a munkaidőnk, hogy ő is tud itthonról dolgozni, rugalmasan kezelnek egy csomó mindent, hogy ez egy elég keresett szakma, ergo nem kell rettegni, mi van, ha megszűnik a munkahelye, nem túl veszélyes sem, szóval ilyen szempontból is csupa előny (nem, nem ezért vagyok vele, de ez egy nagy pozitívum).
2021. júl. 20. 16:45
 5/12 anonim ***** válasza:
28%
120-150 kilós programozóba vagy éppen egy 50-60 kilósba nem nagyon szeretnek bele az emberek.. oda kevés ez a pénz.
2021. júl. 20. 16:49
 6/12 anonim ***** válasza:
85%

Rettentő UNALMAS már ez a téma. Én is programozó vagyok, és biztosíthatlak, messze nem ez az egyedüli szakma, aminek a gyakorlói gép előtt ülnek egész nap. Mellesleg nem tök mindegy, hol ül/áll/gyalogol a párod munkaidőben?

N

2021. júl. 20. 16:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A férjem 60kg ;) és nagyon szeretem. Aki a súlyba szeret bele az se normálisabb, mint aki elutasít valakit csak azért, mert programozó a szakmája.
2021. júl. 20. 16:50
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi is programozó házaspár vagyunk... ez egy igen ostoba kérdés.
2021. júl. 20. 17:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Engem még érdekelne is, szívesen beszélgetnék róla. A személy a fontos, nem a munkája egyébként.

26/N

2021. júl. 20. 17:50
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Programozo vagyok, eddig is mindig volt barátnőm es ezutan is valoszinuleg lesz. Nem tudom ki es miert terjeszt barmit is az infosokrol de mint minden ember itt is van ilyen is olyan is. Engem soha senki nem nezett le azert mert infos vagyok es megtudtam engedni magamnak alberletet majd sajat lakast, de nagyon nagyon sokszor hallottam hogy azokat nem szeretik a csajok akik meg anyuci csecsen eloskodik...
2021. júl. 20. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!