Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak akik hasonlóan gondolko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak akik hasonlóan gondolkoznak mint én vagy tényleg ennyire taszító ez a szakma?

Figyelt kérdés

Nagyon sok kérdés arról szól,hogy mennyire kiábrándító,hogyha egy személy programozóként keresi a kenyerét.

Tényleg ennyire hátrány,hogyha valaki ezzel a szakmával foglalkozik? Ti beletudnátok szeretni egy programozóba?

Vagy úgy vagytok vele mint nagyon sokan,hogy egész nap a gép előtt ülnek és semmit nem lehet velük csinálni hiszen a nap folyamán a legtöbbet a számítógépük előtt ülnek munkából kifolyólag..

Én személy szerint egy programozó barátnőjeként írom ezt a kérdést.És

elég sok programozó haverom van érdekelne a ti véleményetek,hogy bele tudnátok szeretni egy ebben a szakmában dolgozó személybe vagy sem?

2021. júl. 20. 16:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
En is megkaptam mar az elso korok futasa kozben, hogy informatikussal nem akar ismerkedni. Ja, ha nem hat, akkor nem. De azert gyorsan visszakozott, megis lett randi. Utana nekem kellett kimondani, hogy semmi ertelme a folytatasnak. Szerintem ez megint arrol mond el valamit, aki ilyen kijelenteseket tesz. Ha nem akar, akkor nem simerkedik informatikusokkal. Legyen az o baja.
2021. júl. 20. 18:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Az asszonyt nem zavarja, hogy IT-s vagyok, sőt még az sem, hogy egyébként játszok is. :D (Tény, egyéb káros szenvedélyem nincs.)

Viszont ő is egész nap gép előtt ül, mert könyvelő...

2021. júl. 21. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!