Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az öreg pasik miért olyan buták, hogy nem látják a fától az erdőt?

Egyébként meglepődnél, hogy mennyien tisztában vannak ezzel. Oké, persze, a szeretőtartás más dolog (bár a cuckold fétis is nagyon elterjedt), de ne hidd, hogy az öregek annyira buták, hogy nem látják ezt.
Szimplán boldogok akarnak lenni. Szerinted egy 60-70 éves nem érdemli meg, hogy valaki (ha a pénzéért is), de "hitelesen" játszva a szerepét szeresse és kényeztesse? Mindenkinek jobb ha van egy társ mellette, és ha ez lehet egy feszes testű csinibaba, akkor minek érje be a kopaszodó, ősz hajú Mariskával? A pénze halála után hogy hova megy effektíve oly' mindegy.

5-ös:
Mert bármennyire is tagadják, a férfiak is külsőségesek.
Ezért van, hogy a szupermodellek nagyon nagy mértékben tudnak válogatni férfiak között.
A külső egész egyszerűen ennyire sokat számít a férfiaknak is. Ha ő a kamasztestre bukik, akkor nem tudsz ellene tenni.
Ez nem jelenti, hogy a 60-70 éves nő nem érdemel boldogságot, de ők sem feltétlenül csak párkapcsolatba tudnak boldogok lenni, illetve van egy csomó milf és gilf fétises huszonéves is.

Szerintem nagyjából azért tisztában vannak vele, hogy a fiatal, nők, akik "nem dolgoznak meg luxuséletet élnek mellette", azok nem a személyiségéért vannak vele és nem szerelmesek belé, hanem megjátszák magukat valamilyen szinten. Mindazonáltal nem ismerem az ő történetüket, így csak magamból indulok ki, hogy sajnálom, hogy nekik ez jutott, mert én szegénységben is boldog vagyok azzal, aki szeret engem.
Aki odáig jut, hogy idősebb korában nem egy szerető kapcsolatban, családban él, hanem a pénzt hajtotta, valószínűleg fontosabbak neki a felszínes dolgok, így választja ezt a fajta kapcsolatot, mintsem egy hozzá korban, jellemben közelebb álló párt. Neki ott a pénze, ami által hatalma van egyesek felett, és így neki könnyebb elviselni a sorsát, a magányt, mint szembenézni magával, magát fejleszteni és "lesüllyedni" az átlagember szintjére. Aki meg nem a párkapcsolati sikertelenségét, az érzelmi traumáit és a magányát nyomja el ezekkel, hanem valóban ez a célja, hogy hatalmat gyakoroljon emberek fölött, meg kihasználja őket, az meg valamilye szinten pszichopata.

7-es:
De van aki erre nem is vágyik. Akinek üríteni kell egy nő, meg felvágni a többi öreg előtt.

Olyan is van, hogy az 50-60 éves pasi jól tartja magát, mert van hozzá elég pénze, és a 15 évvel fiatalabb nőjének nincs szeretője.
Ahol a nő mindent megkap, ott ezt nem fogja kockáztatni, semmilyen szeretővel.
Amíg egy 60 éves, jó anyagi körülmények között lévő pasi megkap 15-20 évvel fiatalabb nőket, addig nem fog 50-60 éves nőkkel kezdeni, akik éppen a menopauzában vannak benne. Nem egy ilyen esetet láttam már a környezetemben. Amíg a kereslet és a kínálat egymásra talál, addig ez egy létező jelenség lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!