Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek a pasik miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a pasik miért olyan nehezen látják be, hogy adott esetben nem célszerű új kapcsolatot építeniük?

Figyelt kérdés
Amikor se eleje se vége nem lenne a dolognak, mert nem tud kimozdulni vagy mindig rosszkedvű vagy feszült. Így nem lehet...
2014. dec. 16. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt én beláttam, de nem a benső világom, hanem a kinézetem miatt.
2014. dec. 16. 18:55
 2/7 A kérdező kommentje:
18:55 : Nem kell a külsődet okolni mindig. Van olyan helyzet, időszak, amikor szerintem felesleges ezt erőltetni, úgyis bénácska próbálkozás fog kisülni belőle.
2014. dec. 16. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Te részeg vagy?
2014. dec. 16. 18:57
 4/7 A kérdező kommentje:
18:57 : Pl. mikor ilyen megjegyzéseid vannak csak. Ciki! :(
2014. dec. 16. 19:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem neked valami gond lehet odafent az agyadban :)
2014. dec. 16. 19:07
 6/7 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek igaza van. A válasz: mert nem az eszük irányítja őket, hanem valami más.
2014. dec. 16. 19:12
 7/7 Zoli9303 válasza:
szerinted azok a pasik akik "nem tudnak kimozdulni" vagy "mindig rossz kedvűek" nem vágyhatnak társra? Általában ezek a pasik óriási változásokra képesek ha van ami inspirálja őket. Olyan srácot aki nagyon merevnek tűnik, ha fokozatosan, lépcsőzetesen, lassan, de biztosan megpróbálja valaki kimozdítani, mindig egyre nyíltabbá tenni, akkor szinte hetek alatt 180 fokos fordulatot tud venni. Csak arra kell vigyázni, hogy ne alakuljon ki csak egy emberhez való ragaszkodás, mert akkor nagy a kockázat mértéke.
2014. dec. 17. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!