Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan látják a pasik a párjukat és a többi nőt?

Utolsó elés pestiesen ,de a lényeget leírta. A férfiak így vannak bekötve. Csukott szemmel, stadionban este, háttal állva is észreveszi, hogy a 3. sor 15. székén egy szép dekoltázs van :) Ösztönös. Maximum van annyira kultúrált, hogy nem mutatja ki, de a szeme észre fogja venni.
Akár idegesít akár nem, szokj hozzá, ez változni nem fog. Maximum sokkal jobban titkolja majd, és pár évtized együtt, és meg is unja, hogy ezzel frusztrálod.
Nem vagyok álszent. Van a párom, akit szeretek, tisztelek, de észre veszem, megnézem, mi több némelyiknél fejben azért lemegy egy két kovi rendezés :DDDDDDDDD
Hogyan változik? Eseti kérdés.
Az első 1-2-3 évben nem lát hall. Ez az, amikor a szerelmet kiváltó anyagokkal tele az agy. Ez elmúlik idővel. Egyre inkább észre fogja venni őket. Alkati kérdés, hogy ez megmarad ezen a szinten, vagy 35-40 között elkezdi börtönben érezni a férfiasságát. Ha ez a forgatókönyv történik 3 variáció létezik. 1. Volt annyi esze, hogy olyan nővel kezdett akinek ez nem gond, és esetleg kalandoznak közösen. (swinger,hármas, bármi) 2. Szépen csendben elintézi. (90%-ban ez a bevált módszer) 3. Ha olyan a lány (akkor már bőven nő) akkor gyakorlatilag "elhajlási engedélyt kér" tőle. Ekkor ha megkapja semmi gond, ha nem marad a 2. megoldás.
Én amondó vagyok, hogy most 36 éves fejjel azt mondanám minden férfi társamnak, hogy olyan nővel kezdjen aki az 1-es, vagy még a kapcsolat legelején tisztázza a 3. megoldást. Az "ásó kapa nagyharang" lányok kerülősek, 15-20-25 év múlva kínszenvedés lesz mellettük.

Figyelj, ha őszinte és igaz szeretet van kettőtök közt, és mindkettőtöknek jó a szex, akkor min pörögsz ennyire? Nem fog mással lefeküdni, elhiheted. Legalább is én nem tenném, ha lenne egy olyan barátnőm, akivel minden tökéletes! Minek feladni a biztos jót, a bizonytalanért?
Megnézni meg csak szabad, hisz házasságnál is az ember csak hűséget fogad, vakságot nem! ;)
26/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!