Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan látják a pasik a párjukat és a többi nőt?

Akkor gyorsan leírom mit gondolok az ügyben, mert azért nem egyszerű ez a dolog. Nagyon jó, hogy előző fókuszált erre. Az "eseti kaland" attól lesz az, hogy tutira nem lehet folytatása. Vannak "aranyszabályok" amiket érdemes megtartani.
1. mindig nyilt lapokkal. Otthon is, és a partnerrel is.
2. Egy partnerrel KIZÁRÓLAG egyszer. nincsen viszony, titkos légyott, stb... Egyszer megtörténik két ember között és megy a maga útjára.
3. A "problémás" partnert kerüljük: a. Túl fiatal, vagy szemmel láthatóan nem érti a szex és szex közötti különbséget. b. Sosem a közvetlen környezetből. Legyen szabály, hogy akivel 20 perc autózásnál kevesebbet kell utazni, vagy sokat vagytok együtt az tabu. Szomszéd,kolléga, baráti kör, barát-barája, ilyesmik. Abból baj lehet c. évi 2-3 -nál többször nem. Állítsunk fel kritériumokat, hogy ezekaz ünnepnapok csak a különleges emberekkel. d. Soha, de soha de soha nem hazudunk senkinek.

10-es vagyok. Igen abban egyetértek, hogy az a legfontosabb, hogy már a legelején tisztázzuk a szabályokat, viszont nálunk kicsit mások a szabályok.
Az első és legfontosabb az nálunk az őszinteség, mindenki mindenkivel legyen őszinte.
Viszont szerintem nem feltétlenül baj, ha van egy állandó partnerünk, akivel nem csak egyszer szexelünk. Nálunk kicsit más ez, mert egy könnyűvérű lányt baromi könnyű találni, viszont nálunk ugye olyan lány kell, aki könnyűvérű is, tehát ki tudja zárni az érzelmeket, ezen kívül pontosan ugyan annyira tetszik neki a férjem is és én is, és nekem is ugyan annyira tetszik, meg a férjemnek is a lány. Azért ez ritka mint a fehér holló, meg kell becsülni ha van egy ilyen, és felhívhatjuk akármikor ha egy kis kalandra vágyunk. Egyébként nem mondom, hogy nem volt a férjemnek kalandja nélkülem, de csak pár esetben, és manapság már igénye sincsen rá, mert egy más szint az amikor hármasban vagyunk, annyival jobb az egész, hogy az ki sem tudom fejezni. Tudom, mert nekem is volt nélküle kalandom, és meg sem közelítette azt amikor ő is ott volt...:)

Was? Nem nagyon tudlak követni. (alpáriból nem vagyok erős)
Én igen.
Azért, mert 15-20 éves távlatokról beszélek, nem 2-3-5 évesről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!