Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már elmúlt a szerelem? 20l
Figyelt kérdés
A párommal 5éve vagyunk együtt, az elején nagyon szerelmesek voltunk, mindig minden percet együtt töltöttünk és kihasználtunk. Most így öt év után is nagyon szeretem minden nap amikor haza érek az egyetemről ő pedig munkából azonnal össze bújunk és olyan nyugtató szeretet jár át. Viszont épp ez az mindennél jobban szeretem és ő is engem viszont maga az a szerelem része valahogy elcsitult de viszont óriási a szeretet. A barátnőim az egyetemen azt mondogatják mindig azt mondogatják hogy szakítanunk kellene mert hogy nem elég az életben egyszer szerelmesnek lenni. Nektek mi erről a véleményetek? Ui nyilván azért nem fogok szakítani mert itt 5ember azt mondja csak egyszerűen érdekelne más emberek véleménye is erről.2022. márc. 15. 08:32
11/15 anonim 

válasza:

Szerintem még nem múlt el a szerelem, de nyilván nem olyan intenzitással ég mint régen. Alapjában a te esetedben azért lehet gond egy ilyen kapcsolat, mert nagyon fiatalon jöttetek össze és sokat alakultok, és mást akartok az élettől .Persze vannak akiknél nincs gond, de sokaknál igen. Amúgy a vízválasztó ebben a kapcsolatban valószínűleg a diploma megszerzése lesz, ennyiben talán igazuk van a barátnőidnek . Az nagyon át tud rendezni egy ilyen kapcsolatot.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Maga a szakítás mint írtam is eszembe se jutott. Ami érdekelt az ugye az hogy idősebbek mit gondolnak erről. A barátom egyébként 22éves.
2022. márc. 15. 14:30
13/15 anonim 

válasza:

15 éves korod óta?!!!!!
Nem csak azért vagytok együtt h legyen vlkid?
14/15 anonim 

válasza:

Pedig ez egyáltalán nem meglepő, a legtöbb lány aki kinéz valahogy, és rendben van a személyisége, mind kapcsolatban van, akár 14-15 éves kora óta.
15/15 Senior Séf 

válasza:

Gyönyörű a magyar nyelv, valamilyen szinten mégis szegényes. Ugyanúgy szerelemnek nevezi a kezdeti lángoló, jószerivel életveszélyes állapotot, mint az 50 éve együtt élő öregek egymáshoz csontosodott, egymás nélkül létezni sem tudó ragaszkodását, és a kettő közötti ezernyi stációt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!