Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már elmúlt a szerelem? 20l

A szerelem egy kémia folyamat, mely idővel elmúlik. Kidobhatod a srácot, és találhatsz szerelemmel mást, de előbb-utóbb ott is el fog múlni.
Ez nem egy örökké tartó folyamat.
Épp ezért az életben ha monogám akarsz maradni, akkor a lényeg, hogy egy társat válassz magadnak akivel jól kijössz, akivel szexuálisan passzolsz, és akivel tudsz együtt élni.

Az egesz fiatalsagod egy emberre töltod nincs életed, nem tapasztalod meg milyen ismerkedni másokkal, szerintem is szakits!
Ez ennyi volt

15 éves korod óta kapcsolatban? Az igen... Ha szereted, akkor nincs baj. Szerintem ezt kell tartani. Tapasztalatod nem lesz sok, de simán kitarthat egész életedben ez a kapcsolat.
Azt látom a környezetemben, hogy akik nagyon korán kötelezik el magukat, egy válás után nagyon nehéz helyzetben vannak, mert fogalmuk sincs hogy működnek egy társkeresésben. Ez pedig sok év lesz, ha meg kell tanulni.

Csak ezért ne szakíts, hisz a kapcsolatod jó. Az, hogy a szerelem átalakul egy mély szeretetté, az normális.
Viszont ebből még később lehet problémád, problémátok, hogy ennyire korán jöttetek össze, és nagyon nem volt más az életetekben. Se érzelmileg, se szexuálisan.
15-20 éves kapcsolatban már mikor kicsit ellaposodnak a dolgok, könnyen kikacsintgat az ember gondolati szinten. És ha még csak emlékezni sincs neki mire, nincs tapasztalata másokkal, nehezebben marad meg a gondolati szinten. Még a kíváncsiság is hajtja ilyenkor.

4-es azert. Vagyok baro rt az elaposdott unalmas kapcsolatabol valo kilépésre biztatom?Elmondom neked ha folytatja hozzamegy a sracoz 1ev utan elvalnak
A több élettapasztalatom nekem van kb a lanyom is lehetnel,(bar ilyen lanyom inkabb ne legyen)
Ennyi!
Amugy aki lepontoz ha neked ez a legnagyobb élvezet akkor szánalmasabb vagy mint Putyin! 😠

5 éve még csak egy 15 éves kislány voltál. Ő hany éves?
Ennek max 1 évig volt létjogosultsága. De nem véletlenül nem írtad le a korát😆

Nehezen lehetnék a lányod ,mert férfi vagyok.
Másrészt te arra biztatod,hogy rúgjon fel egy amúgy stabil, működő kapcsolatot,csak azért mert megszűnt egy bizonyos kémiai folyamat,ami előidézi azt az átmeneti illúziót, azt megszállottsághoz hasonló állapotot amit szerelemnek definiálunk. Ha annyira tapasztalat és bölcs vagy,tudhatnád,hogy nem ennyiből áll egy kapcsolat.

Egy jól működő kapcsolatban úgymond elmúlik az a nagy lángolás, ami az elején volt, és átveszi a helyét egy (általad is írt) óriási szeretet. Valakinek 3 év után, valakinek 5, valakinek 10 év múlva, de mindenki erről számol be, aki sok éve együtt van a párjával. Persze vannak, lesznek pillanatok, mikor átjár az a bizonyos szerelem érzés a nagy lángolás, csak már nem minden egyes pillanatban ezt érzi az ember pár év után. Hanem ezt a szeretetet, ragaszkodást. Mondjuk ezek a dolgok 30 felett a gyakoribbak, de miért ne lehetne 20 évesen is valakivel, ha megtalálta a hozzá való társát, akivel egy életre boldog lehet.
Azért szakítani valakivel, mert nem elég az életben egyszer szerelmesnek lenni... egyik legnagyobb bullshit, amit hallottam :D Milyen barátok, akik ilyet tanácsolnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!