Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt akinek szinte már filmbe illő újra egymásra találásban volt része?
Ha nem is filmbe illő, de olyan amiben már nem hittél, de nagyon szeretted volna.
Leírod a történeteteket?
Igen. Abszolút filmbe illő jelenettel és érzésekkel. 2 éve szenvedtem már az egésztől, pedig a lényeg lezajlott egy hét alatt onnan kezdve, hogy ki mertük mondani. Olyasféle szerelem volt, amiről beszélni is felesleges, bevallani sincs mit, mert a másik anélkül is tudja. Mindketten családosak, így hát nem kezdődött zömkenőmentesen, de onnan kezdve, hogy beszélgetni kezdtünk, egy hét múlva majdnem egy ágyban kötöttünk ki. Utolsó pillanatban meggondolta magát és kihátrált. Hónapok múlva újra megkeresett, de nem volt olyan egyszerű megbocsájtani se, összehozni se, egy idő után ghostingolt. Akkor elegem lett belőle és megpróbáltam rajta túllépni. Lefeküdtem az első pasival, aki fel akart szedni, aztán dobtam és elég is volt a szexből egy évre. Otthon már akkor se szexeltem, el akartam válni évek óta. Újabb szexre 1 év múlva lett kedvem, összejöttem valakivel, aki elég régóta bókolgatott. Tudta, hogy mást szeretek, de neki így is megérte. Nekem nem érte meg, mert képtelen volt normális szexre. Viszont alig bírtam kikeveredni az egészből, mert túlságosan elkezdett engem kisajátítani és le akart buktatni, hogy el kelljen válnom és vele kelljen maradnom. Direkt olyan randikra vitt, ahol ismerősökbe botlottunk. Én sajnáltam őt, mert egy rövid ideig lehetségesnek láttam azt is, hogy vele öregedhetnék meg, csak közben a legváratlanabb pillanatokban tört rám annak a másiknak az emléke. Végül beláttam, hogy becsapom magam, próbáltam szakítani, de könyörgött. Megesett rajta a szívem és nem szakítottam. Közben hányingerem lett a titkos randevúktól, hiába terveztem válást, ezt felvállaltan nem lehet csinálni, de hősszerelmes udvarlómnak is volt párja és láttam, hogy kész becsapni vagy a lebukással kellemetlen helyzetbe hozni engem és őt és egyre jobban undorodtam. Aztán jött egy hajnal, amit végigdolgoztam és közben a PC-n belépve maradtam FB-on. Hajnali 5-kor Ő megosztott egy dalt. Arról szólt, hogy megláttalak valakivel sétálni az utcán és rájöttem, hogy nem vagyok rajtad túl és teged szeretlek.1,5 éve nem beszéltünk. Ennyi időn át mantráztam magamnak azt, amit búcsúzásnál mondott nekem, hogy ő csak szexet akar és nem tudja megadni érzelmileg azt, amire szükségem van. 1,5 év alatt elhittem azt is, hogy már a nevemre se emlékszik. Ez a dal meg olyan sokként ért, mindent romba döntött, amit felépítettem. Ő volt az egyetlen férfi az életemben, akivel dalban és versben beszélgettünk egymással. Megosztottam egy dalt arról, hogy soha nem felejtelek el, akkor se, ha más csókol, és másnap szakítottam a szeretőmmel. Aztán egy hétig nem tudtam kikelni az ágyból. Ezalatt Ő egy ürüggyel bement a munkahelyemre, amit 2 éve messze elkerült. Ezután kiírt egy kérdést, ami a szakmámba vág és privát üzenetet írtam rá. Megbeszéltük, hogy hívom, ha tudom neki segíteni. De nem tudtam és nem hívtam. Mégis eljött. Megláttam Őt 2 év után és megállt az idő. Ott volt körúlöttünk rengeteg ember, valahol a férjem is, de nekem megszűnt ez a dimenzió. Ott láttam őt tűnődve nézni engem ki tudja mióta, a következő pillanatban belerepültem a karjába. Mindenki szeme láttára. Megszűnt a világ mindkettőnknek. Arcon csókolt és én is őt és belebújtam az ölelésébe és a karjába zárt és éreztem, hogy nem akar elengedni, de kezdett tisztulni az agyam, a rengeteg néző, lassan kibontakoztam az öleléséből. Utána amikor olyan helyre jutottunk, ahol ketten maradtunk végre, magához rántott és úgy csókolt meg, hogy nem kaptam levegőt.
Aztán 2 nap múlva egy majdnem kimondott szerelmi vallomás kíséretében kidobott az életéből újra. Azt hiszem az volt a harmadik kidobásom. Merhogy megzavartam. Más nőket megdugott simán, de én megzavartam. Oké, legközelebb inkább kidobtam én, mert rájöttem, hogy ebbe előbb-utóbb valamelyikünk belehal. Azóta sincs senkim és már nem is lesz. Ragyogóan széppé tett engem, de miután eldobott, beteg lettem, a hajam csomókban hullik, már akkor se találná a régi szerelmét, ha keresné. Remélem nemsokára meghalok. Orvoshoz se mentem. Nem érdekel.
#11! Nagyon sajnálom!
De nagyon köszönöm, hogy ezt leírtad! Megerősítettél abban, hogy létezhet ilyen.. az, hogy ennyire mást mond, mást cselekszik, és mást érez...😢
Nekem volt egy osztálytársam régen, együtt volt egy nővel, nagyon összeillettek.
Aztán bum egyszer szakítottak.
A lánynak is lett barátja, a srácnak is lett másik barátnője.
Egy idő után mindkettő szakított, és újra összejöttek.
Azóta házasok és gyermekük is van.
Számomra ez olyan filmbeillő, de lehet csak azért mert velem sose történt meg sose fog, meg a többi ismerősömnél se láttam ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!