Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés
2x csókolóztunk a fiú barátommal,csak szájrapuszi volt, mivel neki kapcsolata van, megbeszéltük hogy többet nem fogjuk ezt csinálni. 5 hónap után tegnap ismét csókolóztunk és bevallottam hogy tetszik nekem. Ez mennyire gáz? És most mit kéne tennem?

2022. márc. 10. 11:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Amennyiben a barátságotokba beleférne a csók, akkor üsse kavics, kettőtök dolga...

...de úgy, hogy neki közben barátnője van, már abszolút nem oké, sőt! Baromi gáz, de nem csak az ő részéről, hanem számodra is. Ha tudsz/tudtál arról, hogy kapcsolatban van, nagyon nem illő belerondítanod azzal a suttyomban csókolózással. Tiszteletben illik tartani a másik párkapcsolatát és a kapcsolat minőségének megítélése nem a te dolgod. Ezt azért írom, hogy ne lehessen takarózni azzal, hogy "de hát az én bajom, hogy elcsábul?" Igen, a te bajod is, mert az okozója vagy. Gyengíted a köteléküket.

2022. márc. 10. 15:13
 12/21 A kérdező kommentje:
És miért én ápolgassam a köteléküket? Nem elég erős kötelék az amit egy dekoltázs meg tud ingatni
2022. márc. 10. 15:16
 13/21 Laylah ***** válasza:
Neked a srác nem a barátod. Ha az lenne, akkor fontos lenne az, hogy a lehető legjobb legyen neki, hogy maradjon boldog és becsületes a kapcsolatában, de te ezt szándékosan köpöd le nagy ívben. Valamiben nem mondasz igazat: vagy nem akkora barátod, mint állítod, csak egy jól kinéző haver, vagy pedig jobban érdekel téged, mint azt itt próbálod mutogatni.
2022. márc. 10. 15:28
 14/21 A kérdező kommentje:
De miért csak én felelek azért hogy ő becsületes maradjon?😂😂 nem 5 éves már, mondhatná azt is, hogy hagyjuk, de nem teszi
2022. márc. 10. 15:30
 15/21 Laylah ***** válasza:

Nem csak te, de te is. Önző vagy és csak magadra gondolsz, tojsz rá, hogy minden másodperccel egy kapcsolatot teszel tönkre, szórakozásból. Még ha a másik lány nem is érdekel, az állítólagos fiú barátodra vonatkozóan maximálisan kéne, hogy érdekeljen.

Mondom ezt úgy, hogy anno nekem is volt egy közeli barátom, akivel alkalomadtán smárolgattunk, mert jól esett kiélni egymáson a szeretethiányt, de mi ezt megbeszéltük előre, nem volt egyikünknek sem senkije és soha nem néztünk egymásra lehetséges partnerként, ennél több soha nem volt.

2022. márc. 10. 15:36
 16/21 anonim ***** válasza:

Ha a fentiekből semmit sem fogtál fel és továbbra is nyomod az önigazoló mentegetőzést, menthetetlen vagy.

Nem csak te vagy felelős ezért a gáz (nagyon, baromira, piszkosul gáz) helyzetért, hanem a srác is, egyenlő mértékben. Tehát ne ábrándozz, te nem a körülmények áldozata vagy, hanem tettestárs egy hűtlenségben. A srác párja az áldozat, nem te.

2022. márc. 10. 15:37
 17/21 A kérdező kommentje:
Az áldozat elgondolkozhatna azon hogy miért csalják meg
2022. márc. 10. 15:42
 18/21 anonim ***** válasza:
Leveszem a kezem rólad, semmit sem értesz.😑🙄
2022. márc. 10. 15:46
 19/21 A kérdező kommentje:

De én értem

Csak azt nem, hogy ha nekem bejön a srác és ő is nekem, miért a barátnőre kellene gondolnom közben hogy jajj szegény? A srác nem szeretheti annyira ha félrekacsint

2022. márc. 10. 15:47
 20/21 Laylah ***** válasza:

Neked meg állításod szerint nem kell annyira a srác, hogy összejöjj vele. 1-1

Nem mellesleg semmi garancia nincs rá, hogy ha a te pasid lenne, a hátad mögött nem játszaná mással ugyanezt.

2022. márc. 10. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!