Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés
2x csókolóztunk a fiú barátommal,csak szájrapuszi volt, mivel neki kapcsolata van, megbeszéltük hogy többet nem fogjuk ezt csinálni. 5 hónap után tegnap ismét csókolóztunk és bevallottam hogy tetszik nekem. Ez mennyire gáz? És most mit kéne tennem?

2022. márc. 10. 11:58
1 2 3
 1/21 Laylah ***** válasza:
100%
Már alapból az gáz, hogy mással csókolózik, miközben barátnője van. Nem tudom, milyen elcseszett világot élünk, de szerintem ha csókolózom valakivel, akkor az egyértelmű jelzése annak, hogy bejön (kivéve, ha más volt megbeszélve).
2022. márc. 10. 12:07
 2/21 anonim ***** válasza:
81%
Kur-vára gáz, erkolcstelen es szanalmas
2022. márc. 10. 12:08
 3/21 anonim ***** válasza:
70%

Van barátság férfi és nő között, csak ott kezdődik hogy nem smárolnak egymással.

Kérdező, ez az illető nem a barátod. :D

2022. márc. 10. 12:08
 4/21 anonim ***** válasza:
96%

A pasi részéről iszonyat gáz, részedről kicsit gáz.

Azt tudom, mit NE csinálj; ne gyere össze egy ilyen takonygerincű pasival, mert téged is ugyanígy megcsal majd.

2022. márc. 10. 12:13
 5/21 anonim ***** válasza:
34%

1.

Öhöhöhö, vicceeeeees, öhöhöhö, pojénoooss jöjöjöj

(Nem, nem az)

Kérdező

Ha tudod, hogy kapcsolata van, onnantól már a te felelősséged is az, hogy elkerüld az ilyen szituációkat. Mert oké, ő maga egy hulladék a témában, de így te is azzá válsz. Ennél nem ér többet a becsület, a tisztesség?

2022. márc. 10. 12:19
 6/21 A kérdező kommentje:

Miért nekem kellene vigyáznom kettejük kapcsolatára? Nem tehetek róla hogy a fiú elcsábul folyamatosan

Egyébként nem jönnék vele össze, csak nem ertem miért pont most történik ez, 2 éven át semmi nem történt

2022. márc. 10. 12:21
 7/21 anonim ***** válasza:
kíváncsi volt :D
2022. márc. 10. 12:25
 8/21 anonim ***** válasza:
84%
Tedd át a tini kategóriába, a korosztályoddal jobban el fogsz tudni dumcsizni erről...
2022. márc. 10. 12:29
 9/21 anonim ***** válasza:
34%
De ha nem jönnél össze vele, akkor meg mit smárolgattok? Még szexnek lenne értelme, de csak úgy valami random haverral néha csókolózgatni tényleg tini kategória.
2022. márc. 10. 12:49
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem jönnék vele össze" Akkor el kellet volna utasítanod a testi közeledést.. Legközelebb bele ülsz és azt mondod véletlen volt? Vagy bekapod és arra fogod kigáncsolt?
2022. márc. 10. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!