Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Távkapcsolat miért halálra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat miért halálra ítélt kapcsolat mia baj legtöbb embernek távkapcsolat?

Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 15:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%

Akinek jó, csinálja. Magánügy.

De Számomra az nem kapcsolat, max x időközönkénti dugás. De semmiképp sem lehet komolynak nevezni. Így nem lehet megismerni a másik embert évek alatt sem. Nem tud kialakulni igazi mély kötődés. Az állandó ingázás is szar. Nincs ott a párod, mikor a legnagyobb szükséged lenne rá, nem tudod megölelni, ritkán vannak intim pillanatok stb stb. Egy ilyen viszonyt én nem tartok párkapcsolatnak. Semmi pozitívuma nincs.

+ Ne mondja senki hogy havi 1-2 vagy még ritkább együttlét kielégítő mindkét félnek ha szeretik egymást. Volt ismerősöm 3 évig távkapcsolatban egy pasival. 2 hetente találkoztak, nos azért lett vége mert mint kiderült a palinak volt még 2 másik ilyen táv"kapcsolata". Pedig szerencsétlen lány már az eljegyzésről álmodozott.

Több ismerősöm járt hasonlóan, volt ahol a nő csalta a pasiját, illetve nekem sincsenek jó élményeim erről, én a vőlegényemet hagytam el amiért megcsalt, és az az igazság, hogy nem tudtam megismerni eléggé, milyen ember valójában. Persze tapasztalatlanul könnyen hibázik az ember ilyesmiben. Szóval na, 1x elég volt, nem tudtam mire vállalkozom, soha többet nem mennék bele. Semmi értelme.

2022. márc. 9. 16:45
 12/15 anonim ***** válasza:
40%

Én jelenleg is távkapcsolatban élek, viszont nálunk egy hosszú, többéves barátság alakult át szerelemmé. A barátságunk alatt volt időnk kellőképpen megismerni egymást, nagyon sok szituációban láttuk már a másikat, így mertünk belevágni a párkapcsolatba, illetve tudva azt, hogy ha végzek az egyetemmel, összeköltözünk. Úgy érzem, nálunk megerősíti a távolság a kapcsolatot, de már mindketten nagyon vágyunk arra, hogy együtt élhessünk (ha minden jól megy, idén szeptemberben fogunk összeköltözni).

Viszont én sem gondolnám azt, hogy korábban teljesen ismeretlen felnőtt embereknél ez hosszabb távon fenntartható lenne. Nincs kellő idő megismerni a másikat, hogyan reagál bizonyos szituációkban, a több órás utazás alatt az ember azért el is fárad,stb. Több ismerősöm is belefutott abba, hogy sajnos távkapcsolat során megcsalta a másik vagy az derült ki, hogy a másik félnek amúgy párkapcsolata volt és ő volt a harmadik kerék.

2022. márc. 9. 17:35
 13/15 anonim ***** válasza:
79%
Az egyszerűen nem kapcsolat
2022. márc. 9. 17:37
 14/15 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem működhet, ha tesznek érte és kilátásban van, hogy nem távkapcsolat lesz.

300km és egy határ, de megoldottuk gimisként. Így volt 1,5 évig, egész napos csetelés és skype. Közös filmnézés online és játék. Azért 2-3 hetente egy hétvégét egymásnál töltöttünk és a szüneteket. Felnőttek esetében így ez könnyebb. Ja az 1,5év után nem szakítottunk, csak közeli városba jött egyetemre, azóta 4 éve együtt.

2022. márc. 9. 20:31
 15/15 anonim ***** válasza:
74%
Azért mert a kis problémákat, különbségeket a távolság felnagyítja. Ha tökéletesen passzoltok nem lehet baj. Ha vannak jelentős különbözőségek, azon nem segít.
2022. márc. 9. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!