Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti tudtok úgy szerelmes lenni és szeretni valakit hogy ő sosem szeretett benneteket?
Kinek van itt szüksége a kapcsolat előtt olyan játékokra hogy kellesz nem kellesz,aztán mégis szerelembe esek.Van itt gondolom olyan nő vagy férfi aki hallgat a megérzéseire és látja azt érzi hogy mennyire illenek össze a párjával a kapcsolat elején,már olyan 25-30 körül mindenkinek meg vannak a szokásai a kis élete amit ki alakított magának,és hogy a másik ember hogyan illik ebbe bele.
De vannak ezek a játszmák hogy el lökod a másikat aztán mégis szükséged van rá,szeretlek hiányzol satöbbi,de végül bele szeretsz,vagy csak ezt mondod,mert nem hiszem hogy egy jó kapcsolat így kezdődik.Kinek mi a véleménye erről?
Bevallom nőkém nem szeretek játszmázni, ha valamit érzek akkor elmondom a másiknak.
Eddig azt tapasztaltam hogy velem játszottak.
Az elején mennyire kellettem nekik, kölcsönös volt aztán nem kellettem és csak amikor magányos volt akkor vett elő egy-egy alkalomra, szépet írt, felhívott majd lepattintott azzal hogy nem lehet köztünk semmi a távolság miatt.
Ezt 3x játszottam el különböző pasikkal és ugyan az volt az eleje, a közepe és a vége is.
Én ezt így életem meg.
Az elején nem mindenki esik egyből szerelembe.
Lehetnek bizonytalanságok, az érzelmek megesnek, hogy ambivalensek, a kötődés kialakulása is egy folyamat hullámvölgyekkel, esetekben időbe telik megismerni a másikat, és szerelembe is esni. Addig pedog minden képlékeny.
"Nők ti tudtok úgy szerelmes lenni és szeretni valakit hogy ő sosem szeretett benneteket?"
Évekig szerettem valakit úgy, hogy megmondta, hogy nem szerelmes belém. Attól függetlenül jól tudtunk együttműködni az élet minden területén. Ő nem volt hajlandó elköteleződni egy komoly kapcsolatban (nem csak velem).
Én ezt nem játszmázásnak nevezném, hanem egyes emberek "használják" a másikat. Engem is használtak, de én mivel szerelmes voltam, ezért nem is gondolkoztam el ezen, csak évekkel később érettem meg.
Az idősebb embereknél megfigyelhető, hogy már nem vágynak a lángoló szerelemre, hanem ha kedvelik egymás társaságát és vonzónak találják a másikat, jól megértik egymást, úgy is ki tudnak alakítani egy jó kapcsolatot egymással. De nincs játszmázás, mert ezt tisztázzák egymással, ez közös megegyezésen alapszik.
Vannak olyan emberek akik nem tudnak gyorsan szerelembe esni, csak kedvelik a másik társaságát. Nekik ezt illik közölni a másik féllel, ő meg szabadon eldöntheti, hogy meddig akar arra várni, hogy a másik megszeresse. Van aki hajlandó várni és van aki nem.
Van aki ezt játszmának nevezi,van aki valóban nem tud szeretni azonnal,és igen van aki úgy is szerelembe esik hogy a másik nem érez iránta semmit sem,
Én is bele szerettem egy nőbe aki engem kosarazott azért mert ő bele szeretett egy másik férfiba akivel folyton csak vitáztak úgy hogy még nem is voltak együtt és meg mondta neki a srác hogy ő nem akar kapcsolatot,de nem tudtak egymás nélkül sem sokáig lenni,azóta azt hiszem együtt vannak,hogy mi lesz a vége azt nem tudom,azt tudom hogy majd bele dö.löttem olyan rossz volt amikor egy üzenetemre sem válaszolt és azt sem tudtam hogy mi van vele,na ezt nem kívánom senkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!