Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha akar velem találkozni, miért nem utazott még mindig el hozzám?
Van egy fiatal férfi, akivel találkoztunk egy eseményen, bemutatkoztunk egymásnak, majd beszélgettünk 1 órán át.
2 nappal később bejelölt facebookon ismerősnek. Azóta beszélgetünk messengeren napi szinten, lassan 1 hónapja. De ezt úgy kell elképzelni, hogy reggeltől hajnalig, ébredéstől alvásig. Mintha már rész lennénk egymás életének, nagyon sok mindent tudunk már egymásról, egymás személyiségéről is.
Elmondta hogy első pillantásra elvarázsoltam és azóta még jobban, ő akár már most bevállalná az összeköltözést (akár nála, akár nálam) - bár ezt nem tudom mennyire gondolja komolyan.
Ő az ország másik felében lakik, így nem találkoztunk még azóta újra. Felmerült bennem, hogy már 1 hónapja csak cset van, meddig mehet ez így... Pont most hozta fel hogy telefonálhatnánk is, ez már egy előrelépés mondjuk.
A személyes találkozást már többször feldobta és gyakran írja hogy olyan jó lenne velem lenni személyesen is, én ezeket mindig pozitívan fogadtam, de valahogy mégsem lett belőle konkrét időpont soha. Kétszer is írta hogy eljönne akár hozzám is, de mégsem jött azóta sem. Mire vár? Biztos akar benne lenni, hogy megéri 2x 4 órát utazni értem?
Egyébként tudom, hogy nagyon sűrű életet él, sokat dolgozik és mellette 2 tanfolyamra jár. Úgyhogy én ezért sem szeretném erőltetni, mivel min. 1 egész napos program lennék neki.. De ha akar velem találkozni, miért nem utazott el hozzám 1 hónap alatt? Vagy fel kellene ajánlanom hogy találkozzunk félúton 1 napra?
Ha 1 hónap után még most jutott el a telefonálás lehetőségéig, ne haragudj, de a hapsi egy hatalmas balf*sz.
Ne utazz szerintem félútig. Se.
Egy hónapja ír non-stop - neki lehet egy virtuális barátnő jó is és elég is. Lehet extra gátlásos vagy amúgy sem férne az életébe - ahogy írtad, nem nagyon - de így jó neki, hogy megvan az érzés, hogy van valakije.
Ha neked is elég ez, OK. Ha te normális kapcsolatra vágysz, amit ilyen távolságról csak összeköltözéssel lehetne áthidalni, abból szerintem semmi nem lesz.
Gondolom nem tinik vagytok. Azért az sokat elmond, hogyha nonstop chateltek, ennyi idő alatt már össze is futhattatok volna, ha ez anyagilag, időben gondot is jelentene akkor félúton. Szerintem minél hamarabb a személyes beszélgetésekre kell áttérni, mert a messengeres beszélgetés könnyen illúziókat tarthat fenn a másik felé. Egyébként érdemes lenne átgodolni, mennyire érné meg 4 órás, eleve távkapcsolatnak ígérkező "kapcsolat" ha már a kezdeti időszakban nem juttok el tettekben addig hogy találkozzatok. Mikor nekem udvaroltak, a srácok egytől egyig mindig eljöttek, elutaztak, nem húzták a dolgot
Ja és még: miért akkora ördöngőség ha te dobod fel a talit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!