Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nincs annyi egy lányban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs annyi egy lányban hogy megmondja azt hogy nem akar velem többet találkozni?

Figyelt kérdés

Hetek óta azon szomorkodom és azon gondolkodom hogy miért csinálja ezt, meg mit ronthattam el.

Ha pl egy szórakozó helyen ismertem volna meg és nem akar semmit akkor persze megértem. De itt teljesen más a helyzet. Bulin kívül, józanul ismertük meg egymást, eleinte úgy érzetem volt köztünk vonzódás. Többször találkoztunk, voltak programjaink, sőt még a szüleit is ismertem. Láthatta rajtam hogy tetszik nekem, úgy is viselkedtem vele. Erre hetek óta mintha felszívódott volna. Rendszeresen használja a fb-ját tehát látja hogy írtam, de annyi nincs benne hogy leírja azt hogy nem akar többet találkozni, és minden jót!? Mert itt azért már nem voltunk annyira ismeretlenek tehát ennyit szerintem megérdemelnék. Mert nem is az zavar legjobban hogy nem akar találkozni, hanem jellemtelen módon nem válaszol, mert ha elköszönnénk egymástól kicsit könnyebb lenne, de így csak emésztem magam hogy miért csinálta ezt...

Én ha ilyen helyzetben lennék biztos megmondanám a lánynak szépen hogy mi a gondom, és nem csak eltünnék.

Nem az lenne a korrekt ha őszintén elmondaná, vagy leírná hogy nem akar semmit?

Vagy lehet azért csinálja ezt mert még nincs túl az előző kapcsolatán? De ezek után én már nem tudnék benne megbízni, meg hinni neki.

Légyszi segítsetek!

2019. dec. 26. 13:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%

"Miért nincs annyi egy lányban hogy megmondja azt hogy nem akar velem többet találkozni?"

Mert azt hiszi, hogy erre magadtól is rájössz.

2019. dec. 26. 13:46
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Mit segítsünk? Vannak tahó emberek, találkoztál eggyel. Fogsz még többel is.
2019. dec. 26. 13:47
 3/14 A kérdező kommentje:

"Mert azt hiszi, hogy erre magadtól is rájössz."

Igen, de ez olyan fura mert már valamennyire megszerettük egymást. Ha megmondaná, akkor le tudnám zárni de így nem.

2019. dec. 26. 13:49
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Adj egy címet, megverem neked.
2019. dec. 26. 13:50
 5/14 anonim ***** válasza:
29%
Mert ha emiatt itt nyávogsz, őt sem hagynád békén.
2019. dec. 26. 13:51
 6/14 anonim ***** válasza:
92%

"Nem az lenne a korrekt ha őszintén elmondaná, vagy leírná hogy nem akar semmit?"

Ezt szerintem gondold végig. Te írnál valakinek ilyet őszintén, hogy "azért nem tetszel, mert..."? Ha ezt leírná, akkor meg milyen bunkó...

Nem érdekled őt... van ilyen, nincs ezzel gond. Téged sem érdekelhet mindenki. Vagy akkor egyenként korrektül leírod, hogy ki miért nem tetszik?!

Ne foglalkozz ezzel. Ez a te szempontodból jobb, mert így most egy közönyös embernek könyveled el, és érzelmileg könnyebb lezárni, és továbblépni. Ha bocsánatot kérne, akkor ezzel megtetszene neked, és jobban tekernél érte, hogy milyen jószívű.

2019. dec. 26. 13:55
 7/14 anonim ***** válasza:
95%

Ha nem ir vissza, vedd ugy mintha elköszönt volna.

Megszerettétek egymast? Csak te őt...

2019. dec. 26. 13:55
 8/14 A kérdező kommentje:
De békén hagynám, most is hagyom, de rossz érzés, hogy ennyi nincs benne ezek után, mert sok jót tettem neki.
2019. dec. 26. 13:57
 9/14 anonim ***** válasza:
Ott a #4 es
2019. dec. 26. 14:01
 10/14 anonim ***** válasza:
55%

Fura. Egyszer volt egy kérdés, ahol hasonló volt a helyzet, csak a férfi tűnt el. Valamiért ott mindenki elhordta mindennek a férfit és senki sem mondta, hogy oké kérdező, így jártál... Hmm.

Amúgy egyszerű a képlet: Mert megteheti. Rengeteg mai fiatal berendezkedik arra, hogyha vannak rá jelentkezők, néha néhányból kiszed egy kis érzelmi adagot, aztán eldobja őket. Megtehetik? Hát persze. Lesz új adag? Ó, hogyne.

2019. dec. 26. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!