Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több helyről hallottam már azt hogyha egy nőnek lesz*rod a fejét annál jobban kellesz majd, mintha nagyon odaadó vagy. Ez tényleg így van?
Ez akk működik ha eleve kötődik hozzád, mert hatással voltál rá, egyébként a kutyát nem érdekled h kit szarsz le.
Másrészt ha minőségi párkapcsolatot szeretnél nem csak utánfutót, akk olyat keress akinek az odaadásod kell, ha eleve ilyen vagy.
Hát ha valaki nem tetszik nekem, csak örülök, ha szarik a fejemre és nem keres többé, ettől nem fogok többet akarni tőle. 😂
Viszont aki tetszik, azzal meg nem szoktam már játszmázni és nem szeretem azokat a kapcsolatokat fenntartani és pofozgatni, amiket nem érzek biztonságosnak és progresszívnek. Ha nem udvarolt volna a párom és nem írt volna minden reggel cuki üzenetet, mikor nem vele keltem, valószínűleg hamar ment volna a levesbe. De nyilván azért érdekelt alapvetően, mert tetszett eleve. Ha nem tetszik, csak örülök, hogy békén hagy.
Mondjuk foglalkozni valakivel és figyelni rá sem egyenlő azzal, hogy lefetyelsz és alárendeled magad. Az valóban illúzióromboló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!