Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kell megváltoznia egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell megváltoznia egy túl kedves túl odaadó szeretteljes embernek?

Figyelt kérdés

Hogyan legyek bunkó olyan aki magát nézi önző faragatlan szívtelen beszólogatós érzéketlen könnyenvevős, félválról vevős laza, pükhendi, undok?

Hol dől el hogy ki milyen kedves vagy flegma ember ezek belső programok amiken lehet változtatni?

Ha az eddigi élete az embernek sikertelen kudarcokkal tarkított és lehangoló akkor nyilván szeretne sikeres lenni ha értitek mire gondolok.

Lehet az ember kedves szívből jövő ha keserű szájízzel saját maga paródiájaként ki van penderítve.

27f

2017. dec. 6. 23:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Sehogy. Soha senkiért ne változz meg. Miért akarnál ilyen ocsmány személyiséget "csinálni" a szép jellemedből?
2017. dec. 6. 23:32
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Talán egy pszichologusra nem gondoltál?
2017. dec. 6. 23:49
 3/12 anonim ***** válasza:
65%
Ha sokszor ejtenek pofára, előbb-utóbb beleunsz és te magad ejted az embereket pofára
2017. dec. 7. 00:01
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem jó úton haladsz; a TÉNYLEG jó emberek egyrészt nem verik a mellüket, hogy ők túl jók erre a világra, másrészt meg undorodnak a gondolattól is, hogy bunkók legyenek másokkal. Csak így tovább, és rövidesen (hamarabb mint gondolnád) az általad körülírt emberi söpredékké válhatsz.

De ha ténylegesen változtatni akarsz a szerencsétlen helyzeteden, akkor előbb inkább próbálj komolyan elgondolkodni magadon, és ne intézd el az egészet annyival, hogy "há' én nem lökök fel nagymamákat az utcán, és nem is gyújtok fel szemeteskukákat, biztos ez lehet velem a baj, bezzeg ha egy aljas senkiházi lennék, akkor csak úgy pisálnának utánam a nők :("

Meg az is érdekes kérdés, hogy a hozzátok hasonlóak mit néztek flegmaságnak meg bunkóságnak. Még régebben írtak ki egy olyan kérdést, hogy miért lehet az, hogy miután a kérdező "flegmává" változott, a nők jobban megtűrik maguk között, aztán kiderült, hogy csak elkezdett velük játékosan viccelődni, a lányok meg vették a lapot, és szintén elkezdtek viccelődni. Asszem valami olyasmi volt, hogy kérdező egyik kolléganőjének új frizurája volt, kérdező pedig megeresztett baráti hangnemben egy viccet arról, hogy tetszik neki a nő haja, mert mindig is vonzónak találta a felmosórongyokat. Erre az új frizurás nő, meg a többi kolléganő elkezdtek nevetgélni, a frizurás meg megjegyezte, hogy ha kérdező továbbra is így viccelődik, akkor kelleni fog neki egy felmosórongy, hogy feltörölje a taknyát a földről. Ez lepte meg úgy a kérdezőt, hogy kiírta a kérdést, hogy "TÉNYLEG AZ ALÁZÁST SZERETIK A NŐŐŐŐK?" miközben ez nyilván csak egy hülye kis vicc. Olyasmi mint amit a húgodnak mondanál, és teljesen ártalmatlan.

Szóval ja, ha a lazaságot érted bunkóság vagy flegmaság alatt, akkor tényleg nem ártana egy kicsit ellazulnod, de ez nem azt jelenti, hogy innentől sz...rni kell mindenkire mert te a """"túl jó szíved"""" miatt maradtál hoppon.

2017. dec. 7. 00:15
 5/12 anonim ***** válasza:
65%
Barátkozz össze apámmal, nála rosszindulatúbb és megalomániásabb ember nincs. De vigyél neki pár rekesz Lóbányai Homályost, különben úgy csinál, mintha ott sem lennél.
2017. dec. 7. 00:17
 6/12 anonim ***** válasza:
65%

Én nagyon kedves leányzó voltam, segítőkész, odaadó és szeretetteljes. Az előző kapcsolatom teljesen kizsigerelt, átváltoztatott. A volt párom és családja kicsit érdektelenek voltak, nem foglalkoztak egymással, az érzésekkel és ez kihatott rám. Először ezen sokat veszekedtünk. Majd több év együttélés után szakítottunk, jött egy új "szerelem". Két hónapig tartó se veled, se nélküled volt, felemésztett, kiborultam. Majd más karjába szaladtam és megint ki lettem használva. Kiégtem, rideg lettem, egy élő jégcsap vagyok. Sok időbe fog telni újra a réginek lennem, de úgy érzem, hogy sikerülni fog, érzem a változásokat magamon. De még egyszer nem szeretnék szerelmes lenni vagy legalábbis párt nem szeretnék magamnak jó ideig. Úgyhogy így... Így tudsz változni, ha odaadod másnak magad, az kihasználja és jól átvág. Ezt többször eljátszod és kész is. Vagy olyanok mellett élsz, akik érdektelenek... De ne ess abba a hibába, mint én. Nagyon nehéz kilábalni belőle.

26L

2017. dec. 7. 00:22
 7/12 anonim ***** válasza:
89%
Nem az a baj, hogy kedves vagy, hanem hogy nem figyelsz a másik reakciójára. Ráömleszted magad valakire, aki erre nincs kész. Ez egyáltalán nem szép dolog, nem kedves, hanem megterhelő.
2017. dec. 7. 00:26
 8/12 anonim ***** válasza:
87%
A legtöbb "kedves, szeretetteli" srác, aki itt panaszkodik, egyáltalán nem ilyen valójában, csak próbál érdekből/stratégiából ilyen embernek tűnni a nők előtt (és hisztizik, ha nem értékelik az erkölcsi "nagyságukat"). A megoldás az, ha eldobod ezeket a felvett, görcsös szerepeket és fellélegezve, lazán, úgymond "magadat adva" ismerkedsz (de a folyamatosan változó, fejlődőképes, dinamikus önmagadat, nem egy megmerevedett, statikus, az általad elengedni nem tudott múltból eredő hamis szerepet, amiről azt hiszed, hogy az a valódi önmagad).
2017. dec. 7. 00:28
 9/12 anonim ***** válasza:
62%
Tényleg rád férne egy sziologus...
2017. dec. 7. 00:31
 10/12 anonim ***** válasza:
11%
27 évesen már beszoptad, nem lesz egy magányos nő sem a korosztályodban. Várj még 10 évet és jönnek az elváltak igaz ott szerelem nem lesz, más funkciód lesz (előző férj gyerekeinek felnevelése)
2017. dec. 7. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!