Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Más is rájött, hogy soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is rájött, hogy soha senki nem fogja szeretni?

Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok, már voltak párkapcsolataim, de mindig úgy végződtek hogy otthagytak és nem is szerettek csak éppen "kéznél" voltam. A kinézetem miatt valószínűleg soha nem olyan srác/férfi aki szeretni fog úgy igazán és nem csak pótléknak kellek neki. Állandóan vágyakozok valaki iránt, aki tiszta szívéből szeret és törődik velem, de ezek számomra elérhetetlen dolgok, mert nem vagyok eleresztve szépség terén. Ezáltal rájöttem, hogy jobb ha inkább nem is próbálkozok párt találni, mert nem akarom hogy megint én legyek az akit kihasználnak.
2022. márc. 3. 19:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10-es hidd el én tényleg nem vagyok szép, és ez nem eltorzult önkép csak genetika
2022. márc. 3. 22:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem. Engem sokan szerettek és szeretnek is. Pont én sikerültem ilyen jégcsap-szívűre.
2022. márc. 3. 22:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Szeretni? Miért, rokonaitok sincsenek?
2022. márc. 3. 22:58
 14/16 anonim ***** válasza:

"nem akarom hogy megint én legyek az akit kihasználnak."

Ne hagyd magad kihasználni.

2022. márc. 4. 13:40
 15/16 anonim válasza:

"már voltak párkapcsolataim"

"hidd el én tényleg nem vagyok szép"

ha már voltak párkapcsolataid, akkor ez azt jelenti hogy "csúnya" se vagy, valószínűleg csak "átlagos".

sok olyan ember van akinek sose jön össze egy párkapcsolat se, mert vagy egyből lerázzák, vagy önbizalom boosternak használják addig amíg nem kerül a képbe egy "jóképű" emberke.

TL;DR: akinek már volt valaha 1 kapcsolata is az életben, annak még simán lehet több is, akár egy olyan is ami hosszútávú.

2022. márc. 4. 23:07
 16/16 anonim ***** válasza:

"3 év után elhúzott külföldre, aztán közölte, hogy nem szeret"

Ez meglepetés volt számodra? Előtte azt hitted, hogy szeret?

2022. márc. 5. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!