Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is rájött, hogy soha senki nem fogja szeretni?
Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok, már voltak párkapcsolataim, de mindig úgy végződtek hogy otthagytak és nem is szerettek csak éppen "kéznél" voltam. A kinézetem miatt valószínűleg soha nem olyan srác/férfi aki szeretni fog úgy igazán és nem csak pótléknak kellek neki. Állandóan vágyakozok valaki iránt, aki tiszta szívéből szeret és törődik velem, de ezek számomra elérhetetlen dolgok, mert nem vagyok eleresztve szépség terén. Ezáltal rájöttem, hogy jobb ha inkább nem is próbálkozok párt találni, mert nem akarom hogy megint én legyek az akit kihasználnak.2022. márc. 3. 19:56
1/16 anonim 

válasza:

Igen, én is mindig csak pótléknak vagyok jó maximum. Ez van.
2/16 anonim 

válasza:

Nem szabad általánosítani, mert mindig vannak kivételek.
Én pont a fordítottját élem meg mint ti, mert sokszor azt érzem nem is létezik olyan nő mint akire vágyom.
3/16 anonim 

válasza:

A kifejtés ostobaság, de maga a kérdés jogos. A legtöbb embernek el kell fogadnia ezt a dolgot, ezt a lehetőséget.
A többség ezt kiváltja azzal, hogy valakivel összejön jobb híján, mert jobb a magánynál, meg fogynak a rokonok és fél a bekattanástól. Pedig nem rossz az, sok-sok cicával, valami elmebeteg hobbival vagy ilyesmi.
4/16 anonim 

válasza:

Úgy gondolom, ahogy az #1-es írta. Eddig nem volt szerencsém. Pedig elmúltam 35...
5/16 anonim 

válasza:

Pacsi, pont most verődtem ismételten pofára, hogy beleéltem magam valamibe... :/ (F)
6/16 A kérdező kommentje:
5-ös átérzem. 3 év után elhúzott külföldre, aztán közölte, hogy nem szeret
2022. márc. 3. 21:34
7/16 anonim 

válasza:

Hűha, 3 évig még el sem jutottam... Általában hetek alatt közlik, hogy képtelenek bármilyen érzést formálni irányomban, hiába nyújtok 110%-ot. De addig azért kapom a jeleket, igencsak félreérthetően elejtett mondatokat, fotókat. Nem hiszek abban, hogyha ez 30 évig nem változott, ezután bármikor fog. (5-ös voltam)
8/16 anonim 

válasza:

Nekem nem is a szeretet/szerelem, hanem a vonzalom része "fáj". Én nem fogok finomkodni: g*cironda nő vagyok, ez van. Nyilván teljes mértékben értem és megértem, hogy miért nem kíván senki, hogy miért csak legfeljebb jobb híján fanyalodna rám szökőévente valami siralmas alak. De attól még ez leírhatatlanul frusztrál. Látom, hogy szerelmet vagy vele összeillő párt találni sokaknak nehéz, tele van a világ pocsék kapcsolatokkal. De azért a legtöbb aktív korú embernek annyi csak összejön, ha igénye van rá, hogy jókat szexelhessen valakivel, akit kíván és aki őt is kívánja. Nem állítom, hogy alap, de nem is megugorhatatlan szint. Számomra viszont az, teljesen esélytelen. Miközben igényem lenne rá rendesen. És itt "hervadok" 31 évesen, meg így teltek a 20-as éveim is, amiknek elvileg a legszebbeknek kellett volna lenniük. Inkább már rá sem nézek nemcsak a férfiakra, en bloc az emberekre... Fáj látni, hogy nekem nem "jut", míg nekik igen vagy hogy vele is de jó lenne, meg a másikkal is, meg a harmadikkal is, ..., de álmodik a nyomor, mert én a legeslegaljával játszom csak egy ligában, pusztán azért, mert nőként volt merszem ocsmánynak születni.
9/16 A kérdező kommentje:
8-as Mélyen átérzem, valószínűleg hozzám se fog semmi senki vonzódni :(
2022. márc. 3. 22:04
10/16 anonim 

válasza:

Úgy megnézném azokat a nőket, akik magukat "g*cirondának", meg "ocsmánynak" titulálják. Én meg olyat nem láttam, hiába állította magáról. De eltorzult tükörkép annál több létezik, a fasza neveltetésnek és tinikori frusztrálódásnak köszönhetően...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!