Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Belemenjek egy ilyen kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenjek egy ilyen kapcsolatba vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy férfi akivel régebben randiztunk egy ideig, én nagyon megkedveltem, de részéről ez nem ment, így elváltak útjaink. Neki lett egy kapcsolata, én viszont kicsit belecsúsztam érzelmileg ebbe, hogy tőlem nem szeretett volna többet, aztán lassan túlléptem ezen.

Most pár hete azonban felkeresett, hogy találkozzunk. Nyilván tisztában vagyok vele, hogy szexen kívül nem szeretne most sem mást tőlem, ezt igazából noha nem ezekkel a szavakkal de ő is elmondta, mindig őszinte volt. Alapból régebben is jó viszonyban váltunk el, és tényleg egyenes volt mindig ahogy én is.

Szóval találkoztunk párszor újra, és bár nem éreztem olyan heves érzelmeket, továbbra is baromira vonzódom hozzá és a hideg kiráz minden érintésétől, nagyon rég hatott rám így egy férfi. Utalt rá, hogy elmehetnék hozzá, és tudom, hogy csak szex lenne, de félek, hogy nem fogom tudni elszeparálni ezt az érzelmeimtől. Azonban egyszerűen meghalok érte hogy hozzám érjen, elképesztő a csávó, olyan szexuális kisugárzással, hogy az agyam eldobom. Bele merjek menni azért, hogy legyen egy jó éjszakám, vagy baromira megbánnám?

2022. márc. 3. 15:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nyuszika, te megint le fogsz feküdni a pasival, mert neked is van igényed rá!Ha nem teszed meg örökké bánni fogod.

(írhat itt neked bárki bármit: ha helyén kezeled ezt a kapcsolatot, akkor nagy élményekben lehet részed! Egy "barátság extrákkal" kapcsolatban nincs senkinek joga a másikat számon kérni, mert ezt a kefélős barátságot közösen alakítottátok ki!)

2022. márc. 3. 21:16
 12/14 anonim ***** válasza:
71%

11es.

Azért azt értsd már meg, h a kérdező szereti ezt a férfit. Ha nem szeretné akkor jogos lenne a válaszod. Így viszont nem az.

A saját lelkét fogja tönkre tenni, ha ebbe bele megy és lelkileg el fog törni benne valami.

Mivel ő ÉREZ. Aki pedig már ÉREZ az nem tudja úgy a helyén kezelni és csak úgy dugni.

9es voltam.

2022. márc. 3. 21:28
 13/14 anonim ***** válasza:

12: én azt írtam, hogy le fog feküdni vele, bárki bármit is mond!És ezt tartom is: annyira szerelmes, hogy nem hagyna ki egyetlen lehetőséget sem arra, hogy vele legyen! A szerelem vak: papolhatsz te lelki törésről, meg mindenről: alig várja hogy bebújjon az ágyába és odaadja magát!

Szerelmesen az ember képtelen racionális döntéseket hozni: ide is csak a megerősítésért fordult... Hidd el nekem...

11-es voltam

2022. márc. 4. 05:21
 14/14 anonim ***** válasza:

13.

Lehet, hogy így lesz. Attól még bíztatni nem kell arra, h hülyeséget csináljon.

2022. márc. 4. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!