Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek egy ilyen kapcsolatba vele?
Sziasztok!
Van egy férfi akivel régebben randiztunk egy ideig, én nagyon megkedveltem, de részéről ez nem ment, így elváltak útjaink. Neki lett egy kapcsolata, én viszont kicsit belecsúsztam érzelmileg ebbe, hogy tőlem nem szeretett volna többet, aztán lassan túlléptem ezen.
Most pár hete azonban felkeresett, hogy találkozzunk. Nyilván tisztában vagyok vele, hogy szexen kívül nem szeretne most sem mást tőlem, ezt igazából noha nem ezekkel a szavakkal de ő is elmondta, mindig őszinte volt. Alapból régebben is jó viszonyban váltunk el, és tényleg egyenes volt mindig ahogy én is.
Szóval találkoztunk párszor újra, és bár nem éreztem olyan heves érzelmeket, továbbra is baromira vonzódom hozzá és a hideg kiráz minden érintésétől, nagyon rég hatott rám így egy férfi. Utalt rá, hogy elmehetnék hozzá, és tudom, hogy csak szex lenne, de félek, hogy nem fogom tudni elszeparálni ezt az érzelmeimtől. Azonban egyszerűen meghalok érte hogy hozzám érjen, elképesztő a csávó, olyan szexuális kisugárzással, hogy az agyam eldobom. Bele merjek menni azért, hogy legyen egy jó éjszakám, vagy baromira megbánnám?
Azt neked kell tudni, hogy te mennyire vagy alkalmas érzelmileg egy szexkapcsolatra. Én pl. tudom magamról, hogy én nem vagyok ilyen típus. Van aki egyszer szexel valakivel és rögtön szerelmes lesz, miközben a másik csak szexre "használja". És bizony ha valakinek a kettő közül lesz egy stabil, hosszú távú párkapcsolata, azt a másik félnek tudni kell elviselni.
Le kell tisztázni az elején a "játékszabályokat", hogy egyik felet se érje esetleg érzelmi csalódás. Ha te úgy gondolod, hogy neked nem gond az hogy csak szexre kellesz, akkor menj bele a dologba.
A srác szerintem ismeri önmagát hogy milyen letaglózó.
Inkább szexkapcsolat vele, es mellette másokat keresni, mint a bnőjének lenni folyamat stresszben.
Az igazi viszont az persze akivel van kémia rendesen es tulfűtöttség is és ezt ő is érzi Veled és csak Veled kell neki.
Az olyan kiábrándíto amikor egy pasinak mindegy csak lyuk lyuk. Es semmi több nincs benne.
7# szoval ezt akarod?
Amigy semmi ertelme
Most a saját tapasztalatomat fogom elmesélni.
Egy éve volt egy srác.
Ugyan ezt éreztem felé mint te afelé a férfi felé.
Találkoztunk nem 1x, le is feküdtünk.
Mindig forrt köztünk a levegő.
Viszont sosem mondta, h legyünk együtt. Valamennyi kis távolságot mindig tartott..
Néha előadta, h az exével kibékülnek. Aztán szakítottak...
Nekem egyre jobban fájt lelkileg.
Pedig nagyon jó volt vele a szex, imádtam.
Meg persze ő is imádta, mert olyanokat lenyomtam neki amivel az életben nem találkozott.
Még sem lett szerelmes.
Bár néha ő is elgondolkozott rajta, h talán elkezdett érezni, de mégsem.
Rohadtul fájt és odáig fajult az egész, h nem bírtam lelkileg és kitört belőlem, majd egy nagy összeveszés után, rosszban lettünk.
Azóta se tudtuk megbeszélni.
Egy ideig fájt, de rá jöttem, hogy mivel valójában végig csak használt engem, tudva az érzelmeimet, ezért jobb is így.
Utólag belegondolva, szívtelennek kell ahoz lenni, hogy valaki így kihasználjon valakit aki szereti őt...
Ha ebbe bele gondolsz. Te együtt akarsz lenni egy olyannal, aki szívtelen? Akár még csak alkalmikra is, hagyva magad, h kihasználjon?
Köszönöm szépen a válaszaitok, ennek tükrében nem biztos hogy kell ez nekem. :D
Bár van bennem egy olyan gondolat is, hogy én ezután az egész után ha lesz is valami elég messze költözöm innen, így ha akarnánk se lehetne folytatni bármi a célja. Ilyen egyszer élünk alapon meg még jó tapasztalás is lehet, csak nem biztos hogy lelkileg megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!