Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok idő után újra beszélgetés, ismerkedés, chatelés... Meg merjem tőle kérdezni?
Adott egy nő. 25 éves, bár mondhatjuk már most nyugodtan 26-nak is. Együtt dolgoztunk korábban. Akkor neki volt egy párkapcsolata, kisebb-nagyobb szünetekkel, tehát volt időszak, amikor úgymond egyedül volt, szingliként. Mindent megoszott velem. Az érzéseit, problémáit, az életét. Nagyon megvoltunk egymás mellett, és nagyon jól elvoltunk egymással. A kölcsönös vonzalom megvolt, imádtuk egymást. Én elcsesztem annak idején, de most újra beszélünk, és nagyon nem szeretném elszúrni. Beszélgetünk, folyamatosan érdeklődöm iránta, hogy mi van vele, mit csinál, milyen a munka, stb. Vettem a bátorságot és megkérdeztem tőle, hogy nem-e ülnénk le együtt kávézni valamikor, esetleg kirándulni egyet valamerre. Nem mondott nemet. Ez este volt, azóta beszéltünk többször napközben is. Majd egyeztetünk egy időpontot, amikor mind a kettőnknek alkalmas lesz, és találkozhatunk. De most még jelenleg én is itthon vagyok, illetve például nekem a jövőhét sem lenne alkalmas, még a hétvége sem biztos. Talán az utána való hét, esetleg az azutáni.
Viszont arra gondoltam, hogy esetleg meglepjem-e a munkahelyén? (vendéglátásban dolgozik) Jó ötlet ez? Arra gondoltam hogy esetleg megkérdezném tőle azt is, hogy megadja-e a számát, és beszélgetnénk egy keveset telefonon. Korábban megvolt a száma, de most nem tudom hogy ugyanaz van-e még neki. Ez tolakodás? Vagy rámenősség? Ismerjük egymást tehát mint írtam együtt dolgoztunk korábban, csak nem találkoztunk és beszéltünk egy ideje már. Szerintetek jó ötlet ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!