Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire zavaró egy "enthusiastic woman" folyamatos pörgése, el lehet viselni hosszú távon, vagy jobb nyugodtan lenne egy párkapcsolatban, mert az a feltöltődés szigete?
Néha hétvégéket töltünk el a párommal úgy, hogy gyakorlatilag ki se mozdulunk a hálószobánkból, csak pihenünk és néha hétköznap is csak erre vágyom, de alapvetően "enthusiastic woman" vagyok, és bár nem bulikról van szó (azok untatnak), de állandóan szervezek valamilyen programot, állandóan eljárok, vagy éppen utazok. A barátom partner ebben, hasonló jellem, de aki nem ilyen, azzal csak leszívnánk egymást. Engem untatna ő, én pedig lefárasztanám őt. A hosszútávú békesség érdekében szerintem érdemes hasonló igényű embereket keresni (ilyen téren biztosan).
26/N
Már megint az a kérdező, aki random angol szavakat használ magyar szövegben, aminek van teljesen jól működő magyar megfelelője is, mert azt hiszi, azzal műveltebb benyomást kelt... ez csak erőltetettnek tűnik.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, azért a legtöbb lelkes ember nem 24/7 pörög. Meg kell találni azt, aki tud lelkesedni, nem egy savanyújóska és nem alszik meg a tej a szájában, de ha szükség van rá, tud disztingválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!