Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik mennyire vagytok hűségesek? 25-35 évesekre gondolok. Őszintén.
Én ebben a korosztályban vagyok, de nem állítom, hogy 100%, hogy hűséges maradok az aktuális barátnőmhöz. Tudok hűséges lenni, de ahhoz nagyon meg kellene felelni nekem, ellenkező esetben megcsalhatom.
Ennek azonban feltehetően az az egyik oka, hogy zűrös múltam van. Egy időben például erősen vallásos voltam, tiltották nekem a szexet, kimaradt az életemből a bulizós korszak is, és azon gondolkodtam, hogy be kellene pótolni.
Szerintem azzal a pasival jó komoly kapcsolatot kezdeni, aki elégedett a múltjával. Aki úgy érzi, hogy hiányzik neki például a randizgatás, az lehet később be akarja majd pótolni. Ez talán még inkább így van akkor, ha a nőnek sok pasija volt, és ez a tudat az elégedetlen pasiban irigységet okoz:
"ő kiélte magát, én meg nem, micsoda dolog ez".
Amióta eszemet tudom, azóta hűséges vagyok. 3 komoly kapcsolatból 2 megcsalással ért véget. Volt több randim, és pár futó dolog (pár hónap). De olyan is volt, hogy még a randi előtt összejött mással. Szóval jah, nem egyszerű. Igyekszem továbbra is hűséges maradni férfi létemre. Talán valahol rám is vár valaki.
29/F
A #7 nagyon szépen kifejtette miért nem szabad összejönni valami ronda, alsó polcos pasival.
Csak annyi, hogy amit átlagnak ír, az az átlag alatti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!