Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem akar szexelni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar szexelni a barátnőm ha rajtunk kívül van más is a lakásban?

Figyelt kérdés
Még a szüleinkkel élünk mindketten. Nem szoktak bejönni a szobámba a szüleim és van zár is. Ő mindig attól fél hogy valaki meglát, meghallanak. Nagyon ritkán van olyan hogy senki nincs itthon. Többet szeretnék vele együtt lenni
2022. febr. 16. 22:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Megválaszoltad magadnak a kérdést: mert zavarja.
2022. febr. 16. 23:05
 2/13 anonim ***** válasza:
73%
Mert nincs magánéletetek.
2022. febr. 16. 23:11
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert valószínűleg arra gondol, hogy a szüleid mit gondolhatnak. Van, akit ez is zavar abban, hogy teljesen elengedje magát...
2022. febr. 16. 23:15
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Te is leírtad, mert zavarja, hogy hátha a szülők hallanák és így nem akarja inkább, így nem tudná magát elengedni. Vagy most arra vársz választ, hogy mi a zavaró abban, hogy meghallanak közben titeket?
2022. febr. 16. 23:22
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Az gáz, ha én szégyentelenül megdugtam már lányt a saját szülei fülei hallatára? Vagy akkor ez normális.
2022. febr. 16. 23:23
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
Azért a szülők sem mindig díjazzák, ha vasárnapi ebéd közben a húsleves és a krumplis tészta között a lányuk nyögdécselését kell hallgatniuk.
2022. febr. 16. 23:24
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
6, Mi a baj ezzel?
2022. febr. 16. 23:30
 8/13 anonim ***** válasza:
46%

#6 világos, de egyrészt gondolom a kérdező nem ebédközben akar szexelni (tudom hogy csak példa volt), hanem azért már inkább este amikor a legtöbben(?).

Másik, értelmes felnőtt ember tudja, hogy a gyereke egy bizonyos kor felett, pláne ha van állandó párja, él nemi életet. Ekkor (is) pedig remélhetőleg betart bizonyos illemszabályokat.

A másik hogy a szex teljesen természetes, nem tabu, nem is kéne annak kezelni. Nem, nem kell kibeszélni, de a gyerek (felnőtt) is tudhatná, hogy a szülők tudják hogy szexelnek.

Továbbá lehet halkan is együtt lenni.

Szóval minden érthető, ő is érthető.

2022. febr. 16. 23:46
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

#5 "Az gáz, ha én szégyentelenül megdugtam már lányt a saját szülei fülei hallatára? Vagy akkor ez normális."

Biztosan kibirtak azt a masfel percet nyuga

2022. febr. 17. 04:22
 10/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Na igen, az nem lett leírva, hogy mikor szexelnének. Zavarja és kész, ezzel nem tudsz mit kezdeni. Mondjuk azt én sem értem miért olyan tabu téma ez.
2022. febr. 17. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!