Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lett a barátnőmmel miért nem akar szexelni?
Ugyan úgy viselkedik amúgy de ha meg csókolom elhuzza a fejét hogy most ne. És utána nem beszélget csak csendben van és néz rám.
Ilyenkor nem tudom mi baja. Ő nem mondja el.
1 hete ezt csinálja.

Egyik lehetőség, hogy valami rosszat tettél és emiatt neheztel rád. Bár érthető a reakciója, de szerintem hatékonyabb lenne, ha megbeszélné veled...
Másik lehetőség, hogy csinálja ő, csak nem veled. Ezt hamarosan úgyis megtudod, ha így van.
Esetleg harmadik lehetőség, hogy megbetegedett és emiatt rossz a közérzete, így érthető módon nem vágyik ilyesmikre.

Már nem a Te csokodra vágyik.. Csak még nem érlelődött meg benne a szakítás.. De meg fog.
Amikot téged néz hallgatva olyankor mérlegel.. Még küzdenek benne az érzések és a kételyek. De ez már csak idő játék. Már érik benne a lépés.

Tuti hogy nem csinálja mással 😃 itthonról dolgozik egésznap nem megy sehova csak velem jön vásárolni délután. Mikor dolgozunk közbe irogatunk egymásnak mindig válaszol.
Hétvégén is egésznap kettesben vagyunk nem lép le itthonról. Szüleihez ha megy én viszem kocsival.

5.-nek.
Akkor meg ez a baj, hogy mindig csak te vagy ott.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!