Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem akar szexelni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar szexelni a barátnőm?

Figyelt kérdés

2 hete láttam utoljára.

Megvolt beszélve ha találkozunk szexelni fogunk. Mindennap ezt írkalta hogy már mennyire várja hogy szexeljünk mennyire kíván engem, hiányzok neki.. Most meg nem akar semmit sem csinálni, miért?

2 éve vagyunk együtt

2021. szept. 15. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Ő mit mond?
2021. szept. 15. 19:50
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Lehet annyira akart már szexelni, hogy talált helyetted mást aki közelebb volt. Bár ez így nekem úgy hangzik mintha egy gyerek lennél, így feltételezem mennyire komoly a dolog. Ha férfi vagy akkor meg érd el, hogy akarjon.
2021. szept. 15. 19:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem mondja el. Nem szexelt mással
2021. szept. 15. 22:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Meggondolta magát. Nem tudjuk
2021. szept. 15. 23:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy valamilyen fertőzése van csak nem meri elmondani.
2021. szept. 15. 23:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet megjott neki
2021. szept. 16. 00:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy egyszerűen csak történt valami, a csillagok állása, akármi, ami miatt akkor mégsem érezte a vibe-ot. Ha ez egyszeri alkalom, engedd el. Ha többször történik ilyen, érdemes megkérdezni tőle, hogy mi a háttere a dolognak. Velem is volt már ilyen, hogy megbeszéljük, aztán valahogy akkor mégsem érzem.. de ettől még ugyanúgy szeretem és kívánom a barátom, de emberek vagyunk :)
2021. szept. 16. 12:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy megjött neki,de az nem két hét. Valahol,kapott valami betegséget,akár csak egy körömgombát,de ciki,hogy elmondja neked.Vannak olyan betegségek,melyek nemcsak szex útján terjednek,de a felületes tudásúak,annak vehetik.Tehát,nem volt mással,mégis lehet hüvelygombája.
2021. okt. 5. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!