Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan férfi aki elfogadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi aki elfogadni 120kg-s nőt az ezzel együtt járó dolgokkal ?Amik úgymond a kövérség mellékhatásai

Figyelt kérdés
Sajnos az van, hogy sokan mondjk elfogadják aztán meg mégsem.....

2022. febr. 15. 16:17
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
93%

Nekem is volt 140 kilós partnerem, aki ráadásul alacsony is volt, tehát nem kisdarab a csaj (azóta szedett még magára). És nekem nagyon bejött mindenféle szempontból, nagyon egy hullámhosszon voltunk, nagyon jó volt a szex is (sőt, az egyik legjobb), jó volt a kémia, minden. Jobban éreztem magam vele, mint sok más csinos barátnőmmel. Egy dolog zavart kicsit, nem lehetett menni vele pl túrázni, vagy hosszabb sétára, meg hasonló dolgok, nyilván ezek fárasztóak neki, nem bírja. De nincs kompromisszmmentes kapcsolat, ezzel teljesen együtt tudtam volna élni. Sajnos más okok miatt nem lett folytatás.

És azoknak, akik írták, hogy undorítóak a kövér emberek, zsírosbödön, meg hasonló marhaságok... Ő nagyon jól érezte magát így a testében, nem vagyunk egyformák, neki ilyen az alkata. Nem lenne szabad ezért elítélni senkit. És teljesen egészséges, sokaknak 50 kilóval több egészségügyi gondjuk van, mint nekik.

2022. febr. 17. 12:01
 22/45 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon egyetértek az előttem szólóval.Az én 192 kg-os exbarátnőm is teljes életet élt,dolgozott,takarított,főzött stb. Természetesen ő sem tudott hegyet mászni,biciklizni stb. A vérképe jobb volt,mint az enyém,pedig több,mint 100 kg-mal nehezebb volt nálam.

Ettől még nyílván nem jó a hatalmas túlsúly,de nem szabad megbélyegezni a kövér nőket.

Azt csak zárójelben jegyzem meg,hogy a szex csodás volt vele.

2022. febr. 17. 12:46
 23/45 anonim ***** válasza:
64%

Pajzsmirigy problémák, más betegségék, kórház mellett, híztam 50kg-ot. Alacsony is vagyok. 158cm és 100 kg.

Járok orvosokhoz, nyugi emberek! Mielőtt jönnének a beszólogatások.

Sok férfinak ez a fétise, de elég betegesek.

Ilyeneket írnak, hogy még hizlalnának, etetnének..

Nem néznek ki jól, ők is kövérek.

Mondjuk nekem William Levy a 10-es férfi.

Akkor a legtöbb nem is akar kapcsolatot, csak szexet.

Rengetegen írják itt, hogy sikeresek, sok férfi fut utánuk, komoly kapcsolatuk van. Gondolom, akkor nekik ilyen a párjuk, mivel én csak az ilyeneket fogom ki. :D

2022. febr. 18. 02:13
 24/45 anonim ***** válasza:
22%

Biztos van ilyen,csak kevés.

Nekem ez kb olyan,mintha a nőt kérdeznéd meg,hogy elfogadna e egy törpét,aki a melléig ér.

Nagy a valószínűsége hogy a 90% uk biztosan nem,mivel frusztrálná ez a különbség!

Én 78 kg vagyok.Nekem is frusztráló lenne férfiként egy majd 2 szer olyan nehéz nő mint én.

2022. febr. 18. 02:32
 25/45 anonim ***** válasza:
65%

Nagyon kövér vagyok az okokat hagyjuk most. Arcom 10/7-es lehet. Megosztom az évek tapasztalatait.

Sok férfinak tetszem, 10-es arc, test, ilyenből napi kb. 20 ír, de ezek a férfiak csak szexet akarnak. Van aki állandót is.

Nem azért mert nincs más. Mindig lenne más, hiszen tele vannak a társkeresők vékony lányokkal.

Van olyan aki már 2 éve írogat.

Akkor vannak a csúnyább férfiak és kövérek, ők kapcsolatot is akarnának, nem csak szexet.

Mivel sok 10-es férfi akar szexet, így gondolom tetszünk nekik, csak szégyellnek, ezért ők kapcsolatba sosem kezdenének velünk.

1-6-os férfiakkal lehet kapcsolatod, ha beéred velük.

2022. febr. 21. 11:57
 26/45 anonim ***** válasza:
73%

Valóban sok férfi nem meri bevállalni,hogy tetszenek neki a kövér nők.Ők csak titkos kapcsolatban gondolkodnak. Nekem több kövér,sőt extrém kövér kedvesem volt,de egyáltalán nem szégyelltem velük mutatkozni.Sőt....

Szerintem nem szégyen,ha egy férfinak a kifejezetten kövér nők jönnek be.

Amúgy én sportos vagyok,s állítólag nem nézek ki rosszul.

2022. febr. 21. 12:43
 27/45 anonim ***** válasza:
7%

Csak akkor ha lefogysz.Nem élnék olyannal, aki velhetően majd orvosról orvosra jár,korházból korházba fog járkálni!

Ha lesznek gyerekeim ,olyan társra számítok,aki teljes mellszélességgel részt tud venni a jövőnk alakításában.

Ha majd rólad is tartósan gondoskodni kell,+még a gyerekeinkről is,az nem egy szép jövőt ígérő dolog!!

Szerintem te se alapoznál egy félemberre,akit többet beteg,mint amennyit dolgozik.

Marpedig ha te 120 kiló maradsz tartósan akkor, 100%hogy komoly betegségekkel fogsz szembenézni!!

2022. febr. 23. 11:35
 28/45 anonim ***** válasza:
0%

Nálam a család apai ága "szeret" jól elhìzni. Anyai ágon is van de ő csak behazasodott.

Na lényeg senki nem egészséges. Szív problémák, mozgás szervi bajok, tüdő gondok,vérnyomás. Higy csak azt soroljam amiből mindenki kapott. Eddig

Nekem is megvan a bajom de legalább arra gyurok,hogy "dagibuliból" kimaradjak.

Persze nagyim/dédim etetni akart az elmúlt 20éveben mert:"sportolsz ahozz kell az energia."

Nos látva a családtagok szenvedését akik egyébként nincsenek 120kilósak csak100körül. Előre vetitik mi vár arra aki mégnáluk is sulyosabb.

Persze én is döfködtem 95kilós csajt,de végsősoron rájöttem,hogy gyakorlatilag csak dögleni tudunk a tv előtt enni ez mint közös program nekem kevés.

Voltunk 1x 2x turázni, mondjuk ,hogy megérezte:rákvörösen zihalt az Erzsébet kilátó tetjén és dőlt rolla a víz....

Ezt nem kompenzálja a "D"kosár.

2022. febr. 23. 13:27
 29/45 anonim ***** válasza:
68%

Nem minden kövér ember egészségtelen!

165 cm magas vagyok,104 kg. 45 éves,nő.

Minden évben járok különböző kontrollokra.

A vérvételi eredményemet látva,mondta a doktornő,bárcsak mindenkinek ilyen szép lenne.

Sokat sétálok,mert szeretek.

Ez mindig is így volt.

Itthon tornázok.

Sosem fájt semmim.

Velem aztán lehet menni túrázni. Örömmel teszem.

A szexről nem írnék nagyon hosszan. Ódákat zengedeznek,akiknek volt hozzám szerencséje. Aktív,ötletes vagyok és hát tanultam ezt azt az utóbbi időben. Mint például Lingam és prosztata masszírozás.

Szóval,csak nyitottnak,kedvesnek,intelligensnek kell lenni.:)

A pártalálás nem súlyfüggő!

Tapasztalatom szerint egy csomó férfinak tetszik az alkatom.

2022. febr. 23. 13:50
 30/45 anonim ***** válasza:
9%

165 centivel 104 kiló vagy.És azt akarod itt bemagyarázni hogy minden jól van.Hát áltasd csak magad.Most 45 vagy.Majd gyere vissza 10 év múlva és beszélünk az egészségről.

Te minden eddigi orvostudományi tényt cáfolni próbálsz.Hát én nem vitatkozom .

Kövérnek jó lenni ,és plusz még egészséges is.

Ok.

2022. febr. 23. 14:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!