Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi aki elfogadni 120kg-s nőt az ezzel együtt járó dolgokkal ?Amik úgymond a kövérség mellékhatásai
Sok ilyen férfi van.120 kg nem tragikus túlsúly. Nekem volt 192 kg-os kedvesem.Nagyon jó volt vele.Bizonyos dolgokban segítenem kellett neki,de nem jelentett problémát.Sokan eltúlozzák a kövér nők problémáit.
Aki gondot jelenthet,az már 250 kg felett van,mert nehezen tud mozogni.
Gyerökök mi van itt már, azért álljunk már meg!
Most már a 120 kg nők verik magukat hogy ők még így is szexik, aki nem ezt mondja, az már nem ember?
hát mi a fene van itt?
Egy ilyen zsírbödön örüljön hogy a szíve bírja még és nem kapott infarktust.
Eltudom képzelni hogy izzad meg szuszog mikor megy fel vásárlás után a lépcsőn.
A kövérség velejaroja nyilván az egészségügyi problémák lesznek.
A legnyilván valóbb a lábfájás az extra suly miatt.
A mozgás hiányos életmod a extra suly miatt.
Nehéz légzés.
Esetleg tovabbi hízás.
Meg a többi...
Én a saját barátnőmet 70kgnál megfogtam.
Én is annyi vagyok..
mielőtt jön a "bezzeg a pasi lehet hízódisznó,de a nő nem."
De itt pont arrol van szó,hogy elfogadjuk a, hogy minden baja van a sulya miatt vagy skippeljük és egy gebe de egészséges lányt választun helyette.
Nem arrol hogy dagi és tetszik a nagy vagy sem.
12nél a lényeg. Segiteni kellet izonyos dolgokban...aki 120 kiló az hamar lesz 190.
+70kiló az pár hónap kérdése.
(Meg alakté) de az esély elég nagy.
És egészségtelen is. Az ember nem ekkora suly cipelésére van tervezve...akkor sem ha ezt látjuk "mindenhol" és favorizáljuk.
Ez antropolgia is ugyan a Villendorfi vénusz is dagi,de annak régen más jelentősege volt,akkor akinek volt lehetősege hízni azt jelentette, hogy gazdag. Ma egész mást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!