Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szívre vagy az észre kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szívre vagy az észre kell hallgatni?

Figyelt kérdés

Két történetet fogok leírni mindkettőnek lett negatív következménye..

1.adott egy hàzastàrs 2gyerekkel.megvannak de lapos a kapcsolat (érzelmi zsarolàs mindig is volt a férfi részéről).a nő beleszeret màsba.otthon bevalja úgy hogy semmi sem volt akàr fellàngolàs is lehet hisz otthon nem kapott annyi figyelmet..veszekedés..megparobàljàk helyrehozni mert a család is màr tudja(mit mondanak màsok).nem sikerül a nő tovàbbra is szerelmes.jön a zsarolàs otthon (megöllek,elveszem a gyerekeidet stb).a nő nem a szívére hallgat a férjet vàlasztja hogy a gyerekeit ne veszitse el..meg belemegy vmi rosszba hogy ne tudja a férje zsarolni a gyerekekkel ..közbe a férj benőzik boldog.a nő maradt boldogtalan..vele vannak a gyerekek de a szerelem eluszott hiàba jöttek kapcsolatok egynek se tudta mondani szeretlek és hamar vége is lett ..

A férj aki benőzött és hazudott otthon meg azóta is boldog.aki őszinte volt bevallotta a senmit is azt meg bünteti a karma -élet iskolàja.

2. Szintén egy hàzaspàr sokat utazgattak (2gyerek)anyagi jólét is megvolt.a feleség a mhelyen szerelmes lesz nem mondja meg otthon szeretői viszonyba megy bele.lebukik..a férje megbocsàjt megprobàljàk ujbol..de neki is a màsik kell és a boldogsàgot vàlasztja-de elvesztette a gyerekeit!!a gyerekek nem tisztelik a kisebbik haragszik az anyukàra..

Ész vagy a szív?az első az eszére hallgatott bennmaradt a rossz hàzassàgba de a gyerekeit nem vehette el a férj-az idegei megroppantak a nő nem a régi hiàba vannak nàla a gyerekek boldogtalan depressziós figyelem és evészavaros lett..

A màsodik boldog a szivére hallgatott szerelmes jól megvannak de nem megy hozzàjuk a gyerek vagy csak ha a baràt nincs ott.sokszor mondja minek él vinné el ez a viros mert hiàba boldog az egyik fele a màsik boldogtalan mert nincs vele a gyerekei..

Mindkét fél szarul jàrt valljuk be..

Meséltek egy oktatot aki az utcàn furcsàn megy tàncol csalàdja volt.elhagyta a csalàdjàt a szerelemért..de a nő meg elhagyta őt igy beleroppant megbolondult hogy feladta a csalàdjàt olyanért aki dobta..ha nem làtom nem hiszem el hogy tényleg meglehet ebbe bolondulni idegösszeroppanàst kapni..

Ész vagy szív?

2022. febr. 15. 12:56
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
❤️Aki anyaként elveszíti a gyerekeit, azért, mert szerelmes, ott nem az volt a legnagyobb bűne. Amikor már olyan nagyok a gyerekek, hogy megkérdezik, kivel akarnak élni, lehet velük másról is beszélni, és fel tudják fogni. Más kérdés, hogy a szívet megcsalás nélkül kellett volna választani, előbb lezárni a házasságot. Mondjuk az is egy opció.
2022. febr. 15. 13:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs jó döntés.
2022. febr. 15. 13:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek benazasok. Az elso esetben nem sikerult megbeszelni, a hogan tovabbot. A masodik esetben megcsalsrol indul a buli, azt nem fogja senki pozitivra kihozni. A harmadik igy jart, valszeg o sem a kommunikacios szakemberek kozul kerult ki, mert a farka utan. Egyik esetben sem latom az eszt de igazabol a szivet sem, sokkal inkabb a langyos viz pontos homersekletevel voltak elfoglalva a szereplok.
2022. febr. 15. 13:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha már nem volt esze valakinek amikor olyan emberrel vállalt gyereket, akivel menthetetlen a kapcsolat, akkor legalább legyen esze később és ne maradjon benne. Ehhez nem kéne megvárni amíg újra "rátalál" a szerelem.

Nekem úgy maradtak együtt a szüleim anno. hogy nagyon szar volt a kapcsolatuk, de egyrész miattam sem akartak válni, másrészt anyám nagyon kiszolgáltatott helyzetbe került volna, szóval ez nem volt opció. Ha van lehetőség menekülni egy ilyen kapcsolatból, akkor viszont érdemes, a gyereknek is sokkal jobb ha nem állandó veszekedést lát.

Ha nagyjából oké és/vagy menthető a kapcsolat, megvan a hajlandóság mindkét fél részéről, akkor felesleges egy 3. miatt lelépni, az sem garantált, hogy jobban fog működni.

2022. febr. 15. 13:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettőre kell hallgatni. Az elsőnél ha a nő kitart, lehet kiléphetett volna a gyerekeivel együtt.

A másodiknál igazából nem tudom mi volt a hiba, hisz nálunk legtöbbször az anya kapja a gyereket.

A megőrült oktatót megértem, valószínű nincs ezzel egyedül.

Én is hallgattam már az eszemre is és makacsul a szívemre is. Előbbinél talán elvesztettem egy nagy szerelmet, cserébe jó irányt vett az életem.

Egészen addig amég meg nem ismertem azt, akihez olyan nagyon ragaszkodtam, hiába dübörgött a fejemben hogy meneküljek. Pontosan a pár évvel előbbi miatt megfogadtam, hogy most nem hallgatok az eszemre. Ezzel végül kb az egész életemet tönkretettem, még a családomnak is ártottam. Es mivel innen még gyermek is született, fogalmam sincs mikor lesz vége, és hogyan. Mint ahogy arról sem, hogy ez mennyire lesz a későbbiekben hatással a most még kicsi gyerekre.

Szóval ezentúl első a szív, de az intő jeleket komolyan kell venni, van ami mellett nem szabad elmenni.

N

2022. febr. 15. 13:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem jó példa.

Az első esetnél az anya alárendelte magát a férj akaratának és hagyta magát zsarolni anélkül, hogy egyáltalán a gyerekei álláspontját megismerte volna.

A második esetnél a nő megcsalta a házastársát és a gyerekei végignézték, ahogy az apa szenved, hogy megbocsásson, de így is otthagyják. Nem is kéne csodálkoznia rajta, hogy semmibe veszik a gyerekei.

A legjobb megoldás, hogy az anya felnőttként gondolkodik és aszerint cselekszik. Mérlegeli a tettei pozitív és negatív hatását és meglépi azt, ami nemcsak neki, de a gyerekeinek is jó hosszútávon.

2022. febr. 15. 13:25
 7/8 anonim ***** válasza:
2022. febr. 15. 14:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Aki a gyerekeit választja, az is a szívét választja.

Nyilván kell ahhoz egy normális szülőpár is, hogy egy ilyen sztorit jól lehessen megoldani. Ahol megy a gyerekkel zsarolás, ott nem lesz boldogság se így, se úgy.

2022. febr. 15. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!