Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az észre, vagy a szívre érdemes jobban hallgatni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 18:26
2/10 anonim válasza:
Az észre érdemesebb hallgatni, mert sokszor ami "szívnek" tűnik, az valóban csak rosszindulatú mentális betegség, egyféle múló láz. Az ész viszont általában megbízható útmutató, ha nincs befolyásolva kábítószer által.
3/10 BlackSword válasza:
A szív adja a lehetőségeket, és az és választ közülük...
4/10 anonim válasza:
Ha a szívedre hallgatsz lehet megszopod, ha az eszedre, akkor meg nem. ;D
5/10 anonim válasza:
Nem volt sok eset, amikor ilyen szerelmi ügyekben kellett döntenem, de azért volt rá példa. Én mérlegeltem a dolgokat és lehet, hogy viccesen hangzik, de fogtam egy papírt és megfeleztem. Az egyik oldalra felsoroltam azokat, amik pozitív és negatív dolgok lehetnek, ha az eszemre hallgatok. A másik oldalra ugyanezt a szívre hallgatással is megcsináltam.
Ezek alapján úgy gondoltam, akkor járhatok jobban, ha az eszemre hallgatok, így is tettem és nem bántam meg. :)
Szóval szerintem fontos, hogy mindkettőt mérlegeld!
16/L
6/10 anonim válasza:
Ez hülye kérdés. Amíg tudsz az észre támaszkodni addig nem szereted igazán a partnered. Miután ugyanis megszereted, már egyértelmű lesz mindig a válasz. Max nem mindig fogod beismerni még magadnak sem. Illetve olykor féled a következményeit...
7/10 anonim válasza:
erre nem lehet válaszolni, nincs olyan hogy erre vagy arra. szerintem ez olyan mint hogy mi volt előbb a tyúk vagy a tojás?!
8/10 aszomszedneni válasza:
hát az én szívem nem túl értelmes , vagy csak nem igazán tudom kódolni amit mond (bam babamm babamm babamm vagy valami ilyesmi) szóval ezt nem javaslom !
9/10 anonim válasza:
Az észt soha sem fogja semmi pillanatnyi fellángolásnak nevezett álom elhomályosítani. Az ész mindig azt akarja, hogy jól kijöjj a helyzetből és a lehető legkevesebbet szenvedj. Az ész meg akar védeni, a sok baromságból, amibe a szív bele akar vinni. Ha mégis csalódás ér, akkor az ész, vagy a szív fog helyrehozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!