Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szívre vagy az észre érdemes inkább hallgatni?
Elmeletben a nok inkabb erzelmi alapon, a ferfiak inkabb racionalis alapon gondolkodnak. A gyakorlatban ez nem mindig van igy, es a ferfinak nehezebb is erzelmi alapon gondolkodni, ezert esik ketsegbe amikor errol van szo, mig a noknel ez temeszetes, bar ok sem hoznak mindig jo donteseket, de ok ezt igy elik meg termeszetesnek, mert a gondolkodasuk alapja inkabb erzelmi, mig a ferfi ha igy tesz egybol felmerul a gondolat, hogy "Nem kellett volna az eszembre hallgatni inkabb?"
De igen, arra kell! :)
Próbálj meg az eszedre hallgatni és figyeld meg mennyire fog fájni a szíved.
Az előttem szólókkal egyet értek, sokszor hallgattam a szívemre és megszívtam. Elhatároztam, hogy ezentúl az eszemre hallgatok. Most nagyon megbántam volna, mert a szívem azt súgta, hogy ő az igazi férfi az életemben és most nem hazudott. De ezt így eldönteni nem lehet, hogy most csak a szív, vagy csak az ész. A kettőt össze kell hozni valahogy.
22/l
Mindig a szívedre hallgas! MINDIG!!!
Én eddig minden alkalommal az eszemre hallgattam, és bár lehet, hogy nem égettem be magam, mások szemében "okosan" döntök, sosem voltam boldog.
Elhatároztam, hogy a szívemre fogok hallgatni.
(ha így tettem volna, nem vesztem el életem szerelmét, és nem szakít velem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!