A Goa-t "szerhasználat" nélkül nem érdemes hallgatni?
én végigtáncolok egy goa partit anélkül hogy bármit tolok.
Már nagyon rég nem használtam semmit de még mindig a kedvenc műfajom. Ha felmész youtubera akkor ott is csak azt írják hogy ez maga a drog nem is kell mellé más. Amúgy betépni mellé jó, a halukat nem ajánlom annyira ilyen dark zenékhez mert rossz fless.
Meg persze a gyors de az nekem igazából soha se illet a goa filozófiájához.
Tehát a válaszom. nem, nem kell de lehet ahhoz hogy megértsd miről is szól ez a zene ahhoz kell. amúgy a legtöbb zene amit hallasz az már nem igazi goa hanem csak psytrance bár ezek úgy összemosódtak.
Meghalgattam egy Goa Gil számot és rögtön különbséget tudtam tenni a psytrance és igazi goa közt
Speedet gondoltam hogy használok kérdéses hogy nem lennék túlhajtva tőle?
A fű meg igen lelassít
"Ha felmész youtubera akkor ott is csak azt írják hogy ez maga a drog nem is kell mellé más."
Igen. Valami ilyesmire gondoltam egyébként én is, de nem akartam úgy leírni, hogy egyébként nincs sok közöm a műfajhoz.
ha goa gilt akarsz hallgatni akkor "The_Nommos" néven adott ki két albumot.
Ha gyorsazol akkor ne felejts el sok vizet inni!
gombázni csak akkor érdemes hogyha kültéri partin vagy és az erdőbe tudsz mászkálni. Ha emberek között akkor meg inkább lecsó és nem gombesz. De zárt helyen emberek közt ne halu mert annak nem lesz jó fless a vége.
A gomba nem szociál dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!