Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Goa-t "szerhasználat"...

A Goa-t "szerhasználat" nélkül nem érdemes hallgatni?

Figyelt kérdés
Mivel elég értelmetlen a józan gondolkodásnak, kell vmi ami átrepít abba a világba ugye?
2011. máj. 8. 23:34
1 2
 1/11 Thurston ***** válasza:
Ez egy baromság. Vagy tetszik, vagy nem. Az más kérdés, hogy egy csomóan nem tudnak szerek nélkül maximálisan felszabadulni. Ez pedig hatványozottan igaz a művészeti ágazatokra. (Mint a zene.)
2011. máj. 8. 23:48
 2/11 anonim ***** válasza:

én végigtáncolok egy goa partit anélkül hogy bármit tolok.

Már nagyon rég nem használtam semmit de még mindig a kedvenc műfajom. Ha felmész youtubera akkor ott is csak azt írják hogy ez maga a drog nem is kell mellé más. Amúgy betépni mellé jó, a halukat nem ajánlom annyira ilyen dark zenékhez mert rossz fless.

Meg persze a gyors de az nekem igazából soha se illet a goa filozófiájához.

Tehát a válaszom. nem, nem kell de lehet ahhoz hogy megértsd miről is szól ez a zene ahhoz kell. amúgy a legtöbb zene amit hallasz az már nem igazi goa hanem csak psytrance bár ezek úgy összemosódtak.

2011. máj. 8. 23:55
 3/11 A kérdező kommentje:

Meghalgattam egy Goa Gil számot és rögtön különbséget tudtam tenni a psytrance és igazi goa közt

Speedet gondoltam hogy használok kérdéses hogy nem lennék túlhajtva tőle?

A fű meg igen lelassít

2011. máj. 8. 23:59
 4/11 Thurston ***** válasza:

"Ha felmész youtubera akkor ott is csak azt írják hogy ez maga a drog nem is kell mellé más."

Igen. Valami ilyesmire gondoltam egyébként én is, de nem akartam úgy leírni, hogy egyébként nincs sok közöm a műfajhoz.

2011. máj. 9. 00:00
 5/11 anonim ***** válasza:

ha goa gilt akarsz hallgatni akkor "The_Nommos" néven adott ki két albumot.

Ha gyorsazol akkor ne felejts el sok vizet inni!

2011. máj. 9. 00:13
 6/11 anonim ***** válasza:
gombázni érdemes :)
2011. máj. 9. 03:33
 7/11 anonim ***** válasza:

gombázni csak akkor érdemes hogyha kültéri partin vagy és az erdőbe tudsz mászkálni. Ha emberek között akkor meg inkább lecsó és nem gombesz. De zárt helyen emberek közt ne halu mert annak nem lesz jó fless a vége.

A gomba nem szociál dolog.

2011. máj. 9. 16:03
 8/11 anonim ***** válasza:
természetesen ahhoz, hogy pszichedelikumot használjon az emberfia, kell tapasztalat, akár gomba akár lap. nekem a gomba adta a legjobban a goát, bepapírozva digweeden voltam, meg szórakozóhelyeken.. azért ajánlom a gombát, mert az 6 óra, a lap simán 10, de inkább 14 óra..
2011. máj. 10. 01:05
 9/11 A kérdező kommentje:
Gombához nem tudok hozzájutni, ami még szóba jöhet a speed mellett az extasy
2011. máj. 10. 16:14
 10/11 anonim ***** válasza:
akkor E!!
2011. máj. 10. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!