Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzi, hogy ez nem teljesen okés, ha titkolózik?
Van egy jó ismerősöm, akinek a párja kora alapján a lánya lehetne, 24 és fél év korkülönbséggel.
19 volt a csaj, amikor összejött vele.
Azóta eltelt néhány év, és ezalatt végig titkolózott és titkolózik.
Zavarba jön, ha bárki csak megkérdez bármit a nővel kapcsolatban, vagy kettejükről érdeklődik.
Mintha érezné, hogy ez a nagy korkülönbség rá nézve kínos, többen hitték azt, hogy a lány apja, ha utcán mentek.
1-es hülyeséget írt!
ha arra volt esze, hogy egy éppen hogy nagykorú kiscsajt felszedjen (megkockáztatom, a szüzességét is ő vette el), akkor vállalja a döntése súlyát!
szerintem érzi, hogy necces lánya korú lánnyal járnia, gondolom az emberek, ha meg sem szólalnak, de már a testbeszédükből is látszik, mit gondolhatnak erről.
persze lehet mondani magánügy, meg lehet rákérdezni arra, mennyire érett egy ilyen fickó, mert miért ennyire fiatal pipihússal éri csak be, a nő sérül-e ebben, a legjobb éveit áldozza be "apukáért".
3
aki ilyen nagy korkülönbséggel választ párt, az nem irigylésre méltó, inkább szánalmas, mert egy saját korosztályához tartozó nőnek talán nem is kell, csak egy naiv fiatalnak, aki még el is ájul attól, hogy egy idősebb ember érdeklődik iránta... már ha elég butácska.
#5 Köszönöm, hogy megerősíted a kommentemet. Nem tudsz róla az égvilágon semmit, de már szánalmasnak tartod, mert sokkal fiatalabb párt talált. Jó sok híres emberrel problémád lehet akkor.
Mindenkinek a saját dolga, hogy kivel alkot egy párt. Senki másnak semmi köze hozzá és nincs is az életére hatással. Nekem egy nagyon jó barátom 15 évvel idősebb nővel házasodott össze. Akkor a nő is szánalmas? Nem inkább az a szánalmas, aki más magánéletén szörnyűlködik?
6
márpedig vmilyen defektje van annak a pasinak, aki kizárólag csak ekkora korkülönbséggel tud boldog lenni egy kapcsolatban.
ott milyen hatalmi dinamika lehet? feltételezhetően egy még tanuló, anyagilag kiszolgáltatott lány egyik oldalon, másik oldalon egy egzisztenciával rendelkező, minden téren fölényben lévő másik.
továbbá más-más életszakaszban járnak, mikor a lány megszületett, a férfi már kb. 25 volt, túl sok mindenen.
nem hiszem, h. egészséges az ilyen, mindenképp vmi elakadást mutat a férfinál.
pl. hogy dominanciára törekszik, vagy hogy pótolni akar vmit, ami anno kimaradt az életéből, a lány esetében kérdőjeles van-e apja, vagy ha van, milyen vele a kapcsolat.
kérdező tudsz erről valamit?
#7 Figyelmen kívül tetszett hagyni a példám, ahol a nő volt sokkal idősebb. Ott nincs probléma a dinamikával?
Egy felnőtt önálló döntésre képes embertől alapvető elvárás, hogy tudatosan válasszon párt. Ha ezt nem teszi meg, az a saját felelőssége. Akár nő, akár férfi.
Nincs apa a képben, azt biztosan tudom, hogy a leányzó az anyjával élt együtt, mikor összejöttek. De nem tudom, hogy meghalt, vagy elváltak-e.
Bár nem engem kérdeztél, de azt talán vedd figyelembe, hogy a te példádban a felek nem olyan sérülékeny életkorban és élethelyzetben voltak, egy 19 éves lány esete nagyon más. Tehát rossz a párhuzam, ne erőltesd!
#9 A barátom 20 éves volt, amikor megismerkedett az angol magántanárával. Tökéletes a párhuzam.
Mindenki a saját élete élje és ne üsse bele az orrát máséba. Akkor talán nem is lesz problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!