Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 39 évesen nem fér bele nekem, hogy 57 éves pasim legyen, akkor baj van velem?
Figyelt kérdés
Tudom, ennél nagyobb korkülönbséggel is működnek kapcsolatok, de nekem ez is sok.
Eddig 6 év volt a legtöbb, amennyivel idősebb volt nálam egy múltbeli barátom.
Nem tudnám magam elképzelni egy közel 60 éves férfi mellett.
Valaki közeledett hozzám, 57 éves, és megsértődött kicsit, mikor utaltam rá, hogy ez nekem már nagy korkülönbség.
2022. febr. 13. 22:21
22/23 anonim válasza:
Nem a Te korosztályod. Sértődjön meg a bácsi.
23/23 anonim válasza:
Jól tetted, hogy vissazutasítottad. Én nem is kezdenék egy 39 éves nővel, pedig sportolok, nem vagyok randa, időről - időre megkapom fiatal nőktől, hogy jól tartom magam, de szerintem még egy kora 40-eshez is öreg vagyok. F51.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!