Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért akar barátkozni egy 57...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar barátkozni egy 57 éves férfi egy 38 éves nővel?

Figyelt kérdés

Egy tanfolyamon volt oktatóm, ami sikeresen lezárult tavasszal.

Azóta is tartjuk a kapcsolatot, azt mondja, hogy barátsággal gondol rám.

Kapacitál, hogy csetelgessünk, tartsuk a kapcsolatot tovább.

Én nem akarok semmit belemagyarázni, de azért átfutott a fejemen, hogy lehet, h. szerelmes belém, vagy akar valamit? Van párja.

De iszonyú energiákat meg időt ölt eddig is belém. Miért éri ez meg neki?

2021. szept. 25. 15:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Na vajh?
2021. szept. 25. 15:57
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Meg akar dugni. Imponál neki hogy egy fiatal nő fogadja a közeledést.
2021. szept. 25. 15:59
 3/16 A kérdező kommentje:
Még mindig magázódva beszél velem, bizonyos távolságtartással és kimérten, de mégis érdeklődéssel és nagyon kedvesen. Ezért is fura...
2021. szept. 25. 16:00
 4/16 A kérdező kommentje:
Én nem fogadom a közeledését, konkrétan nem közeledett ezen túl. Amúgy nem az esetem.
2021. szept. 25. 16:01
 5/16 anonim ***** válasza:
88%
Ha én írtam volna ki ezt a kérdést, mert totál hülye lennék, akkor az Emberek kategóriába tettem volna, nem a szerelembe. Te is látsz bele valamit.
2021. szept. 25. 16:05
 6/16 A kérdező kommentje:
Azért ide írtam ki, hogy megkérdezzem, szerintetek helyes-e a feltételezésem. Én csak annyit látok bele, amennyit mindegyik nem teljesen ostoba és naiv nő, ha ilyen szituációba keveredik.
2021. szept. 25. 16:12
 7/16 anonim ***** válasza:
86%

Nyilván többet akar. Az a kérdés te mit akarsz?

Ha semmit akkor koptasd le azt jóvan. 38 évesen ilyen kérdést fel se kéne tenni.

2021. szept. 25. 16:33
 8/16 anonim ***** válasza:
62%
És az a vicc, hogy sajnos simán elhiszem, hogy egy 38 éves nőnek ezt itt kell megkérdeznie. Szomorú.
2021. szept. 25. 16:39
 9/16 A kérdező kommentje:

Tapasztalataim szerint ebben a topicban nálam idősebbek is tesznek fel kérdéseket, örülnék, ha érdemi válaszok születnének, és nem az életkoromon élcelődnétek.

Ez az oldal azért van, hogy kérdezzünk, bátran és szabadon, anélkül, hogy bárki pálcát törne felettünk.

2021. szept. 25. 16:44
 10/16 anonim ***** válasza:
38%

"Kapacitál"

"Én nem fogadom a közeledését"

Tehat akkor kapacitiv ellenallas vagy, es az aram 90 fokkal siet a feszultseghez kepest :)

37F incel

2021. szept. 25. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!