Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 39 évesen nem fér bele nekem, hogy 57 éves pasim
legyen, akkor baj van velem?
Figyelt kérdés
Tudom, ennél nagyobb korkülönbséggel is működnek kapcsolatok, de nekem ez is sok.
Eddig 6 év volt a legtöbb, amennyivel idősebb volt nálam egy múltbeli barátom.
Nem tudnám magam elképzelni egy közel 60 éves férfi mellett.
Valaki közeledett hozzám, 57 éves, és megsértődött kicsit, mikor utaltam rá, hogy ez nekem már nagy korkülönbség.
#9 ezek után mégis mi az oka ami miatt ennyit foglalkozol vele?
2022. febr. 13. 23:06
12/23 anonim válasza:
Igazából akkor nem is a korával volt bajod. A leírásod alapján akkor sem tartottad volna vonzónak ezt az embert, ha mondjuk 45 éves lenne.
2022. febr. 13. 23:06
13/23 A kérdező kommentje:
11
Mert nem fair, hogy emiatt bunkózik, mert megsértődött.
2022. febr. 13. 23:08
14/23 anonim válasza:
Még mindig nem értem miért foglalkozol vele
2022. febr. 13. 23:13
15/23 anonim válasza:
Ha korán kezdi, simán apád lehetne. Ha meg még nem is tetszik, lehetne akár 29 is, minek lennél olyannal, akivel összeszorított fogakkal kell ágybabújni? Ez a 39 évesen örülj, hogy kellenél valakinek meg jó duma. Ha valaki ad magára, nem láncdohányos, mozog, figyel mit eszik, akkor a 39 még nem kor.
35 éves amúgy nem is elhanyagolt, karcsú barátnőmnek egy 53 éves nő nyúlta le a férjét. A nő üzletasszony, kifinomult, csinos, elegáns. A barátnőm nem mellesleg jóképű 44 éves férje fülig beleszeretett és elhagyta a családját, pici gyerekét, pedig az új nőnek már unokája van.
2022. febr. 13. 23:13
16/23 anonim válasza:
Még egy ok amiért jól döntöttél. A többi negatívum mellé még bunkó is. Ugyanilyen lenne veled ha összeállsz vele és valami nem úgy van ahogy ő akarja. Amúgy az ilyen egy 20 évesre is megsértődne ha nem kellene neki.
2022. febr. 13. 23:42
17/23 anonim válasza:
Ismerős a szitu. Fiatalabb koromban folyton rámrepültek hasonló korú vagy még idősebb férfiak. A "nem" szót mintha nem ismerték volna, nem értették, miért nem kellenek, és halálosan meg voltak sértve. Menjen a fenébe, nem kell vele foglalkozni.
2022. febr. 14. 06:41
18/23 anonim válasza:
Én 40 vagyok, de nekem már a 46 is sok. Nyilván, más a teste, ezt el kell fogadni. De egy 37 evés után sok a 10 év korkülönbség. Ha tehetem, akkor inkább én is fiatalabbat keresek. De találkoztam már olyan 49 evéssel is, aki 10 évet simán letagadhatott volna. Szal szerintem embere válogatja.
2022. febr. 14. 07:32
19/23 anonim válasza:
Nincs baj veled. Én is 39 éves vagyok és 47 évesnél idősebbel nem ismerkednék, sőt 36 alattival sem. Mindenkinek más az általa elfogadható korosztály.
2022. febr. 14. 07:34
20/23 anonim válasza:
Szóval nem csak öreg, hanem bunkó és hisztis is. Igazi főnyeremény :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!