Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy jó csaj nagyon akar veletek kapcsolatot, az visszautasitó?
Figyelt kérdés
2022. febr. 13. 19:19
11/16 A kérdező kommentje:
Értem, szóval a palival van baj akkor. Köszönöm:)
2022. febr. 13. 19:48
12/16 anonim válasza:
Lehet, hogy ő is azt hiszi, hogy átvered.
13/16 anonim válasza:
Keresném hogy hol van a kandikamera mert ez tutira a Kész átverés show.
14/16 anonim válasza:
#11 Meg attól, hogy jó csaj vagy, még nem biztos, hogy megvan irántad a kémia. Nem veled van a baj, ne vedd magadra.
15/16 anonim válasza:
Azért itt is lehet red flag bőven. De ha normális, nyilvánvalóan nem.
16/16 anonim válasza:
A személyisége lehet olyan, ami nekem nem felel meg. Vagy ha mondjuk jó csaj alatt egy elhízott csatakancát értünk, aki valamikor jó nőnek számított de amúgy le van lakva. Vagy valaki aki tényleg szép, de tudom hogy csak az nem próbálta még fel aki nem akarta. Sok válasz van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!