Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valentin nap éjszakáján mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valentin nap éjszakáján mit fogsz csinálni?

Figyelt kérdés

Közeledik az év legérzelmesebb ünnepe, a Valentin nap, amikor a szerelmet (vagy szerelmeseket?) ünnepeljük.

Te mit fogsz csinálni, lélekben hogyan készülsz? Van itt olyan, aki már át van szellemülve?

2022. febr. 13. 18:00
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem itt fogok trollkodni a gyakorin. Meg valószínű hogy aznap is kicsapom a rendszeres szexuális élet jegyében.
2022. febr. 13. 18:17
 12/29 anonim ***** válasza:
76%
A plüssömet ölelgetve alszom.
2022. febr. 13. 18:18
 13/29 anonim ***** válasza:
55%

Őszintén sajnálom azokat, akiknek egy Valentin-nap kell ahhoz, hogy eltöltsék az év legérzelmesebb éjszakáját.

Amúgy tojok Valentinra, egy hülye amerikai divathóbort...

2022. febr. 13. 18:24
 14/29 anonim ***** válasza:
67%

Azt fogom csinálni, amit máskor. (Hasznosat)

Ez is csak egy olyan nap, mint a többi, csak egyesek valamiért "túltolják"... :,D

(Szó szerint f*ck logic.)

2022. febr. 13. 18:34
 15/29 anonim ***** válasza:
60%

Éjszaka alszom. Hétfő lesz, reggel dolgozni kell menni. Ahogy kedd reggel is. A gyereknek 8-ig be kell érnie a bölcsibe, különben lemarad a reggeliről, én meg elkések. Szóval nagy bulikázást nem tartunk, 10-kor már alszom :D Este rendelünk valami finom kaját, és nézünk valami filmet. Talán 1-2 pohár bort is megiszunk. Túlzásba nem esünk, én legalábbis biztosan, mert még szoptatok. Ma szexeltünk, ha esetleg holnap este nem lesz kedvünk, nem dől össze a világ.

Mi így készülünk :)

2022. febr. 13. 18:46
 16/29 anonim ***** válasza:
52%
Aludni fogok. Előtte lehet, átsuhan majd a fejemen a gondolat, hogy basszus, amúgy ez már a 8. olyan Valentin nap, amikor még csak egy nyomorult csók sem jut, nemhogy szex meg ehhez hasonló luxuscikkek.
2022. febr. 13. 18:50
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
A barátommal leszek, de a konkrét program titkos, ugyanis holnap van a születésnapom és meglepetésnek szánja, hogy mivel töltjük majd az estét, éjszakát. (Azt mondjuk elhintette, hogy szex biztosan lesz.)
2022. febr. 13. 18:50
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorizok kicsit, aztán remélhetőleg egy jó hosszú, érzéki szeretkezésben lesz részem a párommal.
2022. febr. 13. 18:51
 19/29 anonim ***** válasza:
71%

15-ös de gáz...

Off vége: Szerintem mi pezsgőfürdőzünk (hot tub, nem vagyunk gazdagok), szisszentünk egy sört és ennyi, nem lesz nagy ramazuri mert másnap meló. Én nem vettem semmit és szerintem a párom sem, de nem is baj, az év többi napján is szeretjük egymást.

17-es, boldog szülinapot! <3

2022. febr. 13. 18:54
 20/29 anonim ***** válasza:
Remélem korán fogok aludni
2022. febr. 13. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!